Zemiakové šupky aj citrón! Tipy na krásu podľa Crawfordovej či Mossovej

Áno, drahé krémy, séra a masky so vzácnym obsahom - to všetko si môžu topmodelky dovoliť. Ale aj oni občas celkom prirodzene siahnu po skrášľovacom prostriedku, ktorý majú doma bežne po ruke.

15.06.2016 09:00
Cindy Crawford Foto: ,
Topmodelka Cindy Crawford.
debata

Áno, drahé krémy, séra a masky so vzácnym obsahom – to všetko si môžu topmodelky dovoliť. Ale aj oni občas celkom prirodzene siahnu po skrášľovacom prostriedku, ktorý majú doma bežne po ruke.

Kate Moss a citrón

Britská topmodelka je známa nielen krásou, ale aj záľubou v žúrovaní. Aby bujará noc nebola na jej tvári taká viditeľná, používa tento trik – pokožku si po prebdenej noci umyje vodou s citrónovou a uhornovou šťavou.

Martha Hunt a rozmarín

Modelka značky Victoria's Secret sa pýši nielen sexi telom, ale aj krásnou blond hrivou. Ako sa o ňu stará? Jej tipom na masku na vlasy je vaječný bielok zmiešaný s rozmarínovým olejom.

Petra Němcová a med

Z času na čas si namiesto drahých krémov či masiek dopraje česká modelka obyčajný med. Ráno si ho na pár minút nanesie na tvár, čo má podĺa nej antibakteriálne účinky. A pokožka sa jej následne odvďačí zdravým vzhľadom.

Cindy Crawford a zemiaky

Kruhy pod očami na tvári topmodelky Cindy Crawfordovej často nevidieť. Ak sa však objavia, čerstvá päťdesiatnička odporúča obklady zo zemiakových šupiek. Vraj vždy zaberú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #med #Cindy Crawford #skrášľovanie #citrón #Martha Hunt

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...