Poznáte módne pravidlá štýlových žien?

Nejde o to mať plné skrine oblečenia, ani značkové veci od hlavy po päty.

08.06.2016 13:00
žena, Paríž, šarm Foto:
Medzi najštýlovejšie ženy patria Parížanky.
debata

V oblečení sa cíťte dobre

„Nie je mi tá sukňa úzka?“ či „Farba toho topu mi akosi nesedí“ – podobné myšlienky vám už pred zrkadlom napovedia, že to zrejme asi nie je ono. Štýlová žena vyrazí z domu pokojná a sebavedomá, pretože sa nielenže v oblečení cíti dobre, ale vie, že jej pristane. Všetko jej „sedí“ tak akurát a nič nemusí „napravovať“ počas dňa.

Nakupujte kdekoľvek

Nebuďte závislou na troch či štyroch obľúbených obchodoch. Hľadajte nové možnosti. Internet ponúka nekonečné možnosti, sem-tam zavítajte do second-handu a nepohrdnite ani oblečením od kamarátok. Štýlové ženy majú svoje overené chodníčky, ale k nim vždy nájdu čosi svieže, iné, zaujímavé, čo ich vymrští zo šedého priemeru.

Nie každý trend je pre všetkých

Široké nohavice či kvietkovaná móda ako z babičkiných čias – ak s niektorým trendom nie ste stotožnená, nebudete sa v takýchto veciach ani dobre cítiť. Nech by stáli čokoľvek a boli by v obchode lákavé, nie všetko je vhodné nasledovania. Štýlová žena nepotrebuje nasledovať každý výstrelok. Naopak. Vyberá pre seba len čerešničky na torte, inak je verná klasike.

Inšpirujte sa, ale otrocky nekopírujte

Iste, môžete detailne okopírovať celý outfit niektorej zo štýlových celebrít. Ale to je štýlová ona, nie vy. Inšpirácia je skvelá, ak vám dokáže otvoriť dvere niekam, kam možno nechodíte celkom bežne. Kopírovať jeden štýl za druhým? To ženy, ktoré sa v móde vyznajú, nerobia. Váš šatník má vypovedať niečo aj o vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchod #oblečenie #trend #štýl #pravidlo

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...