Čo všetko vás urobí staršou?

Načo si zbytočne pridávať roky? Týmto chybám sa vyhnite!

06.06.2016 13:00
linka, krása, vek, mejkap Foto:
Čierne linky vám pridajú roky.
debata

Hutný mejkap

Pigmentové škvrny, nedokonalosti, rozšírené žilky – to všetko nás akosi prirodzene núti schovať pleť pod nános mejkapu. Ale práve hutná hmota na tvári nepôsobí sviežo, zdravo a ani mladistvo. Základom je zdravá pleť, ktorá takýto mejkap nepotrebuje. Stačí len tónovací krém a pokožka zostane prirodzená a svieža.

Čierna linka

Kontrast čiernej ceruzky a jemnej svetlej pokožky spôsobuje, že takéto líčenie robí ženu strašou ako v skutočnosti je. Ak sa nedokážete linky vzdať, vymeňte čiernu ceruzku sa hnedú. Kontrast nebude tak veĺmi biť do očí.

Neúplné obočie

Zle tvarované, nedorastajúce či preriedené obočie nás takisto robí staršími. V tomto prípade je dobré nechať obočie dorásť a následne ho zveriť do rúk odborníčky. Kým dorastie, treba ho tvarovať pomocou hnedej ceruzky na obočie.

Mejkap ako zo starého filmu

Aj líčenie podlieha trendom. A čo bolo trendy pred desiatimi rokmi, nefunguje dnes. Stačí si pozrieť napríklad staré fotografie Pamely Anderson z devätdesiatych rokov – ružový rúž, kontúrka, linky. A hneď vyzerala o desať rokov staršie.

Strohý účes

Mladosť ide ruka v ruke s rozviatymi vlasmi. Samozrejme, chodiť do práce ako Selena Gomez nie je celkom reálne, predsa len, by sme strohosť v účesoch mali zvážiť. Takisto veľa laku či tužidla na hlave pridáva celkovému výrazu na prísnosti a tým pádom aj na veku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #účes #mejkap #linka

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...