Tvoje telo je nechutné! Ako sa štíhla modelka vysporiadala s kritikou?

Modelka a cvičiteľka jogy Sjana Earp poslala odkaz všetkým, ktorým sa jej telo nepáči.

02.06.2016 17:00
debata

21-ročná modelka a nadšená cvičiteľka jogy, Sjana Earp, sa rada prezentuje na sociálnych sieťach. Fanúšikom ukazuje nielen zaujímavé pozície jogy, ale aj jej vyšportované telo. Ale nie každému sú jej krivky po chuti a mladej blondínke to prostredníctvom kometárov dávajú aj pocítiť. Útočia na ňu, že je priveľmi chudá. Jej telo označujú za nechutné a hrozné.

Modelka a cvičiteľka jogy Sjana Earp. Foto: Sjana Earp/Instagram
Sjana Earp Modelka a cvičiteľka jogy Sjana Earp.

Naozaj je potrebné, aby spoločnosť neustále riešila, kto je priveľmi chudý a kto je pri sebe? Kto prezentuje dokonalé telá? A prečo akékoľvek „vymykanie“ sa z priemeru spôsobuje u ľudí toľko nenávisti? Nad týmito otázkami sa zamyslela a reagovala.

„Som viac ako len telo. Nedefinujem sa prostredníctvom čísel či mienky ostatných ľudí. Telo, bez ohľadu na to, aké je ‚nechutné‘ či ‚hrozné‘, ako tvrdia niektorí ľudia, je moje nedokonalé telo.“ A ona sama je s ním podľa svojich slov spokojná.

Sjana Earp je rozhorčená, s akou ohromnou kritikou sa ľudia púšťajú do hodnotenia tiel ostatných. Pýta sa, prečo sú to práve ľudské telá, ktoré ostatných tak iritujú. „Prečo sa nerozčuľujú nad krajinou – nad tou, ktorá má veľa kopcov alebo naopak, nad takou s údoliami.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jóga #modelka #štíhlosť #Sjana Earp

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....