Ako byť štýlová kráska z Riviéry! Inšpirujte sa hviezdami z Cannes

Už v stredu to vypukne. Slávny filmový festival v Cannes bude nasledujúcich dvanásť dní hostiť hviezdy Hollywoodu aj svetovej kinematografie. Popri filmových premiérach, veľtrhu nebudú chýbať ani luxusné róby, či veľkolepé párty.

10.05.2016 09:00
debata (1)

Popri večernom oblečení však slávny filmový sviatok ponúka aj dokonalú prehliadku dennej módy. Občas frivolná, niekedy roztomilo dievčenská, nežná či zvodná, elegantná aj uvoľnená – herečky a ženské celebrity z celého sveta sa pred objektívmi pravidelne a denne predvádzajú fotografom a prezentujú najnovšie kolekcie dizajnérov.

Hoci od posledného festivalu uplynul rok, inšpirácia, ktorú ponúkli hollywoodske hviezdy zostáva nadčasová. A my sme pre vás vybrali niekoľko takých, od ktorých si určite môžete na najbližšiu dovolenku vziať inšpiráciu aj vy.

Lara Stone

Biela farba sa do slnečného prostredia s... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
France Cannes Lara Stone Portrait Biela farba sa do slnečného prostredia s nádherným blankytným horizontom skvelo hodí. Ak ku nej pridáte aj výraznejší farebný či vzorovaný motív, vzhľad osviežite. Topmodelka Lara Stone minulý rok ukázala, že kombinácia nohavicového kostýmu s košeľou na spôsob havajskej pestrej módy, je veľmi efektná a dá sa nosiť niekoľko sezón.

Rachel Weisz

Herečka Rachel Weisz už minulý rok stavila na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Rachel Weisz Herečka Rachel Weisz už minulý rok stavila na jednoduchý áčkový model šiat Saint Laurent, ktorý vychádza z inšpirácie lookom 60-tych rokov. Trend je stále v kurze. Pôsobí dievčensky a skvelo sa hodí na májovú dovolenku v prímorskom letovisku, keď ich môžete vynosiť na nákupy do mesta, alebo aj večernú prechádzku.

Marion Cotillard

Prúžky sú in a herečka Marion Cotillard to... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Marion Cotillard Prúžky sú in a herečka Marion Cotillard to dobre vie. Hoci sa takto predviedla už minulý rok, jej kreácia s vertikálnymi pruhmi je vysoko aktuálna aj dnes. Nohavicový overal má v sebe prvok ležérnosti, ale zároveň je elegantný a veľmi ženský. Môžete ho kombinovať so sandálikmi na podpätkoch, ale tiež s obuvou na plochej podrážke. Na hlavu pridajte pokojne slamený klobúk.

Zoe Kravitz

Herečka a modelka Zoe Kravitz predstavovala... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Zoe Kravitz Herečka a modelka Zoe Kravitz predstavovala minulý rok v Cannes film Dope. Plážové stretnutie s fotografmi absolvovala ako bežná mladá dáma - v jednoduchých tunikových bielych šatách so špagátovým viazaním okolo krku. Jednoduché, lacné a efektné!

Salma Hayek

Puzdrové šaty s výrazným kvetinovým motívom... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Salma Hayek Puzdrové šaty s výrazným kvetinovým motívom patria medzi nadčasové kúsky odevov. Herečka Salma Hayek v nich pôsobí veľmi žensky. Na prvý pohľad jednoduché, no pritom luxusne vyznievajúce šaty jej dodávajú eleganciu. Drobná dáma pridala vysoké lodičky s platformou, ktoré ju opticky pozdvihli.

Kendall Jenner

Dokonalý letný vzhľad predviedla topmodelka a... Foto: FENDI
Kendall Jenner FENDI by Karl Lagerfeld book presentation Cannes 2015 Dokonalý letný vzhľad predviedla topmodelka a celebrita Kendall Jenner na uvedení knihy Karla Lagerfelda o histórii značky Fendi. Model nežných belasých minišiat bez ramienok s vybíjanými detailmi je veľmi dievčenský. Kabelka cez plece funguje na jednotku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #hviezda #móda #pláž #Cannes #atmosféra #inšpirácia #Riviéra #prímorský

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...