Máte kypré krivky, ste bacuľka? 6 hviezd ukáže, prečo sa nebáť červenej!

Tlmené farby, tmavé odtiene či nadvláda čiernej - tak vyzerá zväčša zostava šatníka u žien, ktorým príroda nadelila nejaké to kilo či centimeter navyše. Presvedčíme vás, že ideálnou voľbou môže byť aj žiarivá červená.

03.05.2016 07:00
debata (1)

Farba vášne, lásky, sexuality, zvodnosti, dominancie či sily – červená má mnoho prívlastkov. Hoci veľa žien sa jej obáva a dávkuje ju len v drobných detailoch, červená dokáže byť plnohodnotnou súčasťou šatníka. Ba čo viac, je skvelou voľbou pre kyprejšie a bacuľatejšie ženy. Prečo?

Dôvod je jednoduchý – v závislosti od farebného tónu dokáže červená rozjasniť a energizovať nositeľku. Vášeň, ktorú v sebe ukrýva, je možné dobre transplantovať na kypré ženské telo – červená v takom prípade funguje ako prvok ženskej zvodnosti a rafinovanosti. Pohľad na červenú farbu prebúdza emócie – hoci môžu byť aj negatívne, v závislosti od nositeľky a jej úpravy sa môže červená farba stať atribútom príťažlivosti, ale aj originality, kreativity či ženskej sily.

Nasledujúcich šesť nositeliek z Hollywoodu vás možno presvedčí, že červená je pre vás to pravé!

Amy Schumer

Komička Amy Schumer sa nedávno rozčúlila, keď... Foto: SITA/AP, John Salangsang
červené šaty pre bacuľky a ženy s krivkami - Amy Schumer Komička Amy Schumer sa nedávno rozčúlila, keď ju zaradili do zoznamu "plus-size" celebrít v magazíne Glamour. Ale rozhodne patrí medzi dámy s krivkami a plnšími tvarmi v oblasti paží či bokov. V jej prípade však ostročervený model šiat tesne pod kolená bol skvelou voľbou. Trojštvrťové rukávy skryli macatejšie ramená, ale zároveň nechali vyniknúť štíhle predlaktia. S rovnakým efektom pracovala dĺžka sukne - nechala vyniknúť štíhle a pekne tvarované lýtka. Všitý pás na puzdrových šatách opticky dodal nositeľke driek a siluetu predelil.

Melanie Brown

Speváčka a televízna porotkyňa Melanie Brown má... Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
červené šaty pre bacuľky a ženy s krivkami - Melanie Brown Speváčka a televízna porotkyňa Melanie Brown má figúru hodnú obdivu. Hoci má hrubšie ramená, nebojí sa ich odhaliť ani v šatách bez rukávov s ostrým véčkovým dekoltom. Tubový model dokonalým strihom obkresľuje krivky, rozparok dodáva šatám aj ich nositeľke sexepíl.

Ashley Graham

Modelka Ashley Graham je momentálne... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
červené šaty pre bacuľky a ženy s krivkami - Ashley Graham Modelka Ashley Graham je momentálne najslávnejšou kráskou s prívlastkom XXL. Na večeru v Bielom dome, kam dostala pozvanie, si obliekla jasnočervenú večernú toaletu, v ktorej bol dominantnou dokonalý strih. Ten obkreslil kypré, ale udržiavané a spevnené krivky. Živôtik s diagonálne aranžovanou časťou na prsiach a všitou podprsenkou objemnejší dekolt podporil a zjemnil. Jemne naznačená vlečka na zadnej strane modelu postavu predĺžila.

Rebel Wilson

Herečka Rebel Wilson rozhodne nepatrí k dámam s... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
červené šaty pre bacuľky a ženy s krivkami - Rebel Wilson Herečka Rebel Wilson rozhodne nepatrí k dámam s typickými hollywoodskymi proporciami. Ani ona sa nezľakla červenej farby. Dĺžka po kolená je v jej prípade vhodná, opticky postavu predelí, červené lodičky nositeľku jemne nadvihli. Efektný je najmä trblietavý pás látky našitý po bokoch. Opticky figúru zoštíhľuje, jemný véčkový výstrih je patričný a tak akurát - dostatočne masívne poprsie stráži a zjemňuje. Wilson si uvedomuje, že má mohutnejšie ramená a paže a aj preto si vybrala model s dlhým rukávom.

Kim Kardashian

Bujné prsia, objemnejší zadoček - u televíznej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
červené šaty pre bacuľky a ženy s krivkami - Kim Kardashian Bujné prsia, objemnejší zadoček - u televíznej hviezdy Kim Kardashianovej sa to mieša so štíhlym driekom, čo z nej robí doslova ideál mnohých mužov. V tomto prípade však Kim neakcentovala figúru v tvare presýpacích hodín, ale celkovo zjemnila a znežnila svoju prezentáciu. Vďaka za to patrí antickým šatách na jedno rameno so zvýšeným driekom a zdobným kovovým pásom pod prsami. Látka splývajúca od zvýšeného drieku smerom nadol opticky siluetu predĺži, hoci Kim je drobná. A zjemní.

Nigella Lawson

Slávna televízna kuchárka Nigella Lawson je... Foto: SITA/AP, Yui Mok
červené šaty pre bacuľky a ženy s krivkami - Nigella Lawson Slávna televízna kuchárka Nigella Lawson je dámou s kyprými žeskými tvarmi. Možno práve preto sa však nebojí zdôrazniť ich a vystaviť na obdiv. V tomto prípade to bola kreácia od Vivienne Westwoodovej, v ktorej korzet a všitá podprsenka opticky pozdvihli poprsie a naopak zoštíhlili driek. Ilúzia postavy v tvare presýpacích hodín je presne to, čo kyprejšie ženské tvary potrebujú - výrazný odtieň červenej ešte znásobí zvodný dojem.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #móda #červená #krivky #pôvab #ako ich nosiť #bacuľka

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...