Široké nohavice podľa hviezd: Ako ich nosiť v 30-ke, 40-ke či 60-ke?

Trend širokých nohavíc sa nevyhol ani hollywoodskym hviezdam či celebritám zo sveta šoubiznisu. Inšpirácia, ktorú ponúkajú, stojí za pozretie.

18.04.2016 17:04
debata

Známe dámy totiž ukazujú, že trend výrazných širokých nohavíc či širšieho strihu smerom od pása nadol, sa dá nosiť naozaj v každom veku. Treba ho len správne nakombinovať.

Po tridsiatke – Karolína Kurková (32 rokov)

Česká rodáčka a topmodelka Karolína Kurková si... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Karolína Kurková - široké nohavice Česká rodáčka a topmodelka Karolína Kurková si svojou výškou a dokonalým telom môže dovoliť naozaj hocičo. V tomto prípade sú to skrátené široké nohavice, známe tiež ako kuloty. Blondínka ich doplnila efektne topom so živôtikom odhaľujúcim ramená. Na leto je táto kombinácia ako stvorená a ako môžete vidieť, nemusí byť len ležérna.

Katie Holmes (37 rokov)

Herečka Katie Holmes je fanúšičkou... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Katie Holmes - široké nohavice Herečka Katie Holmes je fanúšičkou elegantnejšej garderóby a pretavila to aj do trendu širokých nohavíc. Tento módny prvok predviedla v podobe dámskeho nohavicového kostýmu. Šírka nohavíc nie je taká intenzívna ako na iných modeloch, ale pritom stále došť široká. Sako je precízne ušité a jemne vypasované na hornú časť postavy.

Po štyridsiatke – Melanie Brown (40 rokov)

Štyridsaťročná Melanie Brown alias Mel B zo... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Melanie Brown - široké nohavice. Štyridsaťročná Melanie Brown alias Mel B zo Spice Girls dnes už vyzerá inak ako v časoch fungovania slávnej ženskej kapely. Kypré krivky si udržiava spevňujúcimi cvičeniami a nebojí sa ani takých odvážnych farieb ako je biela. Široké nohavice, ktoré si obliekla na nedávno premiéru, doplnila priehľadnou perforovanou blúzkou. Zapásanie blúzky a jej elastická forma, ktorá obkresľuje krivky, je vhodná. Rovnako aj biela obuv, ktorú však nohavice takmer celú zakrývajú.

Po šesťdesiatke – Lauren Hutton (72 rokov)

Modelka a herečka Lauren Hutton vie, že široký... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lauren Hutton Modelka a herečka Lauren Hutton vie, že široký strih nohavíc je elegantný, ale vhodnejšie v jej veku je už voliť určitú formu. Vybrala si preto širšie nohavice, ktoré sa smerom k členkom jemne zužujú. Kombinovanie tohoto typu širšieho strihu sa efektne mixuje s voľnejším saténovým topom a sakom do pása.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #trend #Melanie Brown #ako ich nosiť #Karolína Kurková #široké nohavice

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...