Anti-aging triky slávnych hviezd, Anistonovej aj Beckhamovej

Inšpirujte sa tipmi krások z červených kobercov. Zvládnete ich aj vy!

19.04.2016 17:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Julianne Moore

Ohuruje na červených kobercoch svojou krásnou tvárou, ktorá akoby vôbec nestarla. Ryšavá hviezda so svetlou pleťou má jednu zásadu, ktorú roky praktizuje. „Držím sa ďalej od slnka a v tom som nekompromisná,“ povedala pre InStyle. 55-ročná herečka používa krém s vysokým ochranným faktorom a pokožku priamemu slnku nevystavuje.

Cindy Crawford

Pre stránku „Into the Gloss“ prezradila, v čom ona vidí tip na večnú mladosť. „Ozajstná krása vyžaruje z človeka vtedy, ak je šťastný.“ Okrem toho je ale vyznávačkou zdravého životného štýlu – čo v jej ponímaní znamená, že nepije alkohol, nefajčí a denne cvičí.

Victoria Beckham

Pre magazín Elle opísala svoju každodennú starostlivosť o pleť. Aj vďaka nej je tvár tejto štyridsiatničky takmer bez vrások. „Pokožku si najskôr vyčistím pleťovou vodou, ktorá pôsobí do hĺbky kože. Potom použijem jemný peeling na tvár a následne si na pleť nanesiem krém,“ opísala. Túto rutinnú starostlivosť absolvuje štvornásobná mama dva razy denne.

Jennifer Aniston

Pokožka slávnej seriálovej Rachel má krásny zlatistý tón a vždy vyzerá sviežo. Herečka zdôrazňuje, že dôležité je piť dostatok vody. Keďže má citlivú pleť, používa na ňu výlučne prírodné produkty a takisto hovorí, aby ženy nekombinovali priveľa kozmetických výrobkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Julianne Moore #pokožka #vrásky

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...