Najvyšší čas dostať do formy zadok a stehná! Pomôže aj kozmetika

Hovoríte si, do leta ešte ďaleko. Na chudnutie do bikín mám čas. Ale pravdou je, že už teraz je najvyšší čas na to, aby ste sa dobre pripravili.

24.03.2016 13:00
O pokožku problémových partií sa môžete... Foto:
O pokožku problémových partií sa môžete postarať aj pomocou kozmetiky.
debata

Základom je, samozrejme, zdravý jedálniček a tiež intenzívnejšie cvičenie. Zamerať by ste sa mali na partie, ktoré považujete za kritické, ale minimálne dvakrát do týždňa je dobré precvičiť celé telo.

Prioritou by mali byť spevňujúce cviky, ktoré vám pomôžu spevniť zadoček alebo stehná a boky a neobídu ani bruško, poprsie či ramená a pokožku na rukách. Pri voľbe cvikov sa poraďte s odborníkom. Pod jeho vedením môžete absolvovať úvodny kurz s dôkladným popisom cvičení a nechať si vypracovať program na nasledujúce obdobie troch mesiacov. Tréneri radia aktivity s vlastnou hmotnosťou, alebo len malými závažiami. Cviky ako drepy, kliky či výpady alebo výrazy by sa však mali striedať aj s aktivitami ako je beh alebo korčuľovanie či bicyklovanie.

Čo sa jedálnička týka, obmedzte podiely nezdravých tukov a cukru. Obdobie jarnej zeleniny bude pre vaše telo prospešné – umožní detoxikáciu, ale aj dobitie sa vitamínmi a minerálmi. Skvelou voľbou budú zeleninové šťavy.

V neposlednom rade sa potom o slovo hlási aj kozmetická pomoc. Pre skrášlenie figúry do bikín môžete vyskúšať pravidelnú aplikáciu prípravkov ako sú masážne gély, krémy alebo lócia. Fungujú na báze pridaných látok, ktoré stimulujú v pokožke krvný obeh a pomáhajú odbúravať tuky vo vrchnej vrstve. Často je ich súčasťou kofeín, éterické oleje, ale aj karnitín, alebo výťažky z morských rias. Masážnymi pohybmi na inkriminovaných partiách dokážu priniesť spevnenie kože, ale tiež hladší a žiarivejší, akoby zdravší vzhľad kože.

Ziaja Slim Anti-Cellulite Express
Telový gél Dermacol Enja Lift-Gel Buttocks & Hips
+4Telový olej Weleda Brezový olej

Kozmetické tipy:

Telové sérum Ziaja Slim Anti-Cellulite Express chráni pred ukladaním tukových buniek. S pomocou látok ako kofeín, teofylín a teobromín zlepšuje mikrocirkuláciu pokožky. Pomáha redukovať celulitídu, zabraňuje opuchom. Do pokožky sa vmasíruje 1 – 2 krát denne.
Odporúčaná cena: od 7 eur

Telový olej Bi-Oil je určený na suchú a dehydrovanú pokožku so striami, jazvičkami či inými nedokonalosťami. Tie postupne vyhladzuje, vyrovnáva tón pokožky a spevňuje ju rovnako ako vyhladzuje.
Odporúčaná cena: od 9 eur

Telový gél Dermacol Enja Lift-Gel Buttocks & Hips je určený špeciálne na problematické partie sedacích svalov a bokov. Vďaka obsahu látky Lipomoist, kofeínu a morským riasam pomáha zoštíhleniu a remodelácii. Používanie gélu sa odporúča aspoň počas jedného mesiaca, masíruje sa do problematických partií dvakrát denne.
Odporúčaná cena: 10,39 eur

Telový olej Weleda Brezový olej vďaka výťažkom z brezových listov pôsobí na pokožku s celulitídou. Olej podporuje látkovú výmenu. Zlepšuje stav pokožky postihnutej celulitídou a zabraňuje vzniku nových prejavov. Vďaka výťažkom z listnatca ostnatého a rozmarínu pokožka zlepší reguláciu hospodárenia s vodou v pokožke.
Odporúčaná cena: od 16,50 eur

Gélová emulzia Vichy Cellu Destock spája čistý kofeín v 5% koncentrácii a látku s názvom lipocidine, ktorá pôsobí proti celulitíde. Kým kofeín aktivuje spaľovanie tukov, lipocidine umocňuje stimuláciu produkcie proteínu, ktorý napomáha odbúravaniu tukov. Prvé výsledky sú viditeľné už po siedmich dňoch.
Odporúčaná cena: od 24 eur

Tvarovací gél Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel zaujme voňavou kombináciou korenia a grapefruitu, ale tiež účinkom na pokožke. Vypne ju a vyhladí. Pokožka je jemnejšia, pomrančová koža sa redukuje. Aplikuje sa priamo na postihnuté partie denne 1 až 2-krát.
Odporúčaná cena: od 32 eur

Telová emulzia La Prairie Luxe Body Emulsion obsahuje výťažky kaviáru a morských proteínov, ktoré vypínajú a rozjasňujú unavenú telovú pokožku. Jeho aplikáciou sa na vrchnej vrstve kože vykonáva aj jemná exfoliácia, čím je pleť jemnejšia.
Odporúčaná cena: od 129 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #Telo #zadoček #plavky #celulitída #pokožka #stehná #spevnenie

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...