Tieto dve veci sa postarajú o to, že vaša pokožka bude ráno krajšia

Doprajte pokožke ešte viac potešenia z nočnej regenerácie. A výsledky oceníte aj vy.

18.03.2016 13:00
Spánok si môžete uľahčiť a zintenzívniť. Foto:
Noc využite v piospech krásy.
debata

Dobrý spánok robí divy. Dokonca aj s našou krásou. Po výdatnom oddychu sa prebudíte s napnutou pokožkou, zdravšou farbou a sviežim pohľadom. Ak doprajeme pokožke na noc adekvátnu starostlivosť, zobudíme sa ešte o čosi krajšie. Okrem kozmetických produktov však môžeme pre kožu urobiť ešte čosi – a nie je to nič zložité.

Zvlhčovač vzduchu

Dokáže zázraky. Nielen ľudia so suchou pokožkou ho ocenia. Určite poznáte, ako sa stav vašej pokožky zmení, ak ste napríklad na dovolenke v tropickej oblasti. Ak sme doma, pomôže zvlhčovať. Postará sa o to, aby sa napríklad účinné látky ako ceramidy či kyselina hyalurónová z krémov dostali do pokožky vo väčšej miere ako pri suchom vzduchu. Okrem toho je pokožka vďaka väčšej vlhkosti hydratovaná, koža je odolnejšia proti podráždeniu a menej náchylná na prejavy alergií. Šupinky sa takisto stratia.

Extra vankúš

Doprajte si dopostele vankúš navyše. Dermatológovia odporúčajú mať hlavu počas spánku položenú o čosi vyššie, aby mohla lymfa a krv prúdiť o čosi lepšie. Tým pádom sa pokožka prečisťuje aj počas noci. Vankúš navyše pomôže aj pri probléme opuchov pod očami, problém sa určite zmierni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spánok #opuch #zvlhčovač

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...