Tri farby jari podľa Oscarov! Takto bude z vás hviezda módnej sezóny

Oscarový galavečer je vždy večerom, ktorý predznamenáva trendy. Výrazné farby či zdobenie sa premietnu do bežných kúskov kolekcií.

02.03.2016 09:30
debata
Zľava: Brie Larson,  Olivia Munn a Alicia... Foto: SITA/AP
Brie Larson, Olivia Munn a Alicia Vikander Zľava: Brie Larson, Olivia Munn a Alicia Vikander - trio herečiek, ktoré na Oscaroch pútali obrovskú pozornosť a určovali farebný trend.

Slávnostné defilé 88. ročníka cien Americkej filmovej akadémie dalo priestor desiatkam krásnych dám, aj medzi nimi sa však našli také, ktorých look je mimoriadne zapamätateľný a výrazný. A farebnosť ich večerných kreácií bude citovaná na kúskoch bežných značiek ešte mesiace. My sme vybrali trojicu herečiek, ktoré sa oplatí trošku „okopírovať“. So sviežimi farebnými tónmi budete kráľovnou jari.

Brie Larson

Oscarová víťazka sa predstavila v kreácii Gucci v odtieni lapisovej modrej. Táto farba vyzerá nádherne a veľmi intenzívne. Bude skvelou voľbou aj pre tie menej odvážne, ak si ju zadovážite v jemnejších doplnkoch ako sú kabelky alebo topánky. Ale pre dámy, ktoré si dávajú za menom titul módna nadšenkyňa, by bola škoda nevyskúšať v tónoch intenzívnej modrej aj jednotlivé kusy garderóby.

zväčšiť Odtieň lapisovej modrej na šatách Gucci víťazky... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Tri farby jari podľa Oscarov - Brie Larson Odtieň lapisovej modrej na šatách Gucci víťazky večera Brie Larsonovej predznamenal jeden z výrazných farebných trendov sezóny.

Olivia Munn

Oranžová kreácia tejto dámy bola jednou z najkrajších. Minimalistické vyhotovenie, dokonalý strih a úderná farba – to všetko ešte viac zintenzívnilo krásu herečky Olivie Munnovej. V oranžových farbách sa nemusíte obávať ani príchodu horúceho leta. A na jar si v oranžovej napríklad vyrazte na prechádzku – trenčkot či bunda v tomto farebnom tóne určite zaujmú.

zväčšiť Oranžová večerná kreácia herečky Olivie... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Tri farby jari podľa Oscarov - Brie Larson Oranžová večerná kreácia herečky Olivie Munnovej na šatách od Stelly McCartneyovej vyzeralo skutočne príťažlivo.

Alicia Vikander

Ako princezná z rozprávky vyzerala v róbe s balónou sukňou od Louis Vuitton ďalšia ocenená kráska – herečka Alicia Vikander. Pastelový odtieň žltej dodával jej vzhľadu ešte nežnejší dojem. A práve to je na pastelových sviežich tónoch to najpríťažlivejšie. Omladia a rozjasnia. Takže, do toho!

zväčšiť Kreácia Alicie Vikanderovej od Louis Vuitton... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Tri farby jari podľa Oscarov - Alicia Vikander Kreácia Alicie Vikanderovej od Louis Vuitton priniesla do pozornosti svetložltý pastelový odtieň. V jarných a letných kolekciách chýbať nebude.

Galérie z 88. ročníka cien Americkej filmovej akadémie

Herečka Naomi Watts a jej životný partner Liev...
Dorith Mous na vyhlásení 88. ročníka Oscarov.
+74Speváčka Andra Day.
Nádherná bola v oscarový večer herečka Margot...
Britka Daisy Ridley má bezchybnú svetlú pleť,...
+9Kolumbijská diva Sofia Vergara vie, čo jej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JAR #Alicia Vikander #Oscar #trend #Olivia Munn #farba #Brie Larson #Oscar 2016

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...