Slávne modelky a ich tajomstvá krásy! Na čo sa spoliehajú?

Krásna a zdravá pleť je snom každej ženy. Čo môžeme odpozorovať od sexi modeliek?

01.03.2016 11:00
Lily Aldridge v šatách Alexandre Vauthier couture Foto: ,
Lily Aldridge v šatách Alexandre Vauthier couture.
debata

Modelky sa o svoju krásu musia starať zrejme intenzívnejšie ako „obyčajné“ smrteľníčky, keďže práve vďaka nej zarábajú peniaze. A nie malé. Počas newyorského Fashion Week-u nietoré krásky pre magazín Bunte prezradili, čo je pre nich v starostlivi o krásu naozaj dôležité.

Tmavovláska Lily Aldridge (30) napríklad prezradila, že absolútne nepostrádateľným je pre ňu balzám na pery, ktorý používa aj na jemnú kožu okolo nechtov či na suché miesta na pokožke. Jej kolegyňa Taylor Hill, anjel značky Victoria's Secret, sa zasa nepohne bez obrúskov na odličovanie, pretože na kastingy majú modelky prichádzať bez mejkapu.

Topmodelka Lily Aldridge v podprsenke za 2... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Lily Aldridge v podprsenke za 2 milióny dolárov od klenotníka Mouwada. Topmodelka Lily Aldridge v podprsenke za 2 milióny dolárov od klenotníka Mouwada.

Blond kráska Hanne Gaby Odiele sa zasa nepohne bez veľkého šálu, ktorým si chráni citlivú pokožku pred nečasom. Okrem toho má ešte po ruke výživný krém, ktorý je pre ňu nutnosťou, keďže nánosy mejkapu jej nepríjemne napínajú a vysušujú pokožku počas celého dňa.

Modelka Amanda Murohy sa o svoju krásu a energiu stará aj zvnútra. V taške má vždy čerstvú ovocnú šťavu, ktorá jej počas dňa dodá vitamíny a takisto energiu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #Lily Aldridge #modelky #tajomstvo

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...