Keď musíte nosiť domov laptop... Deväť kabeliek, v ktorých to zvládnete

Určite to dobre poznáte. Dnes už je bežnou súčasťou pracovnej výbavy vlastný prenosný počítač - či už je to laptop, alebo tablet. Problém prichádza, keď ho denne treba prenášať z práce domov a naopak.

18.02.2016 07:00
debata
Veľké tašky dokážu veľké veci. Aj uľahčiť... Foto: Pinko
Veľké tašky dokážu veľké veci. Veľké tašky dokážu veľké veci. Aj uľahčiť pracovné záležitosti. Na snímke model Pinko.

Dámy často riešia výber vhodnej tašky na laptop – ponuka v slovenských obchodoch je stále obmedzená a ruku na srdce, väčšina podobných tašiek vyzerá až príliš „úradnícky“. Lenže, kto povedal, že na svoj prenosný Mac či tablet potrebujete práve takýto model tašky.

Oveľa štýlovejšie a podobne funkčné dokážu byť aj veľké tašky – tzv. shopper bags, do ktorých dokážete pomestiť naozaj všeličo. Ak nechcete miešať elektronickú výbavu s líčidlami či mobilom a dokladmi s peňaženkou, môžete si zadovážiť menšiu tašku práve na drobnosti. A veľkú „nákupnú“ kabelku využiť práve na prenos ťažších a objemnejších pracovných vecí. My sme nazreli do slovenských obchodov a vybrali pre vás deväť tipov.

zväčšiť Inšpirácia na výber tašiek, v ktorých môžete... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Inšpirácia na výber tašiek, v ktorých môžete prenášať aj laptop či tablet. Inšpirácia na výber tašiek, v ktorých môžete prenášať aj laptop či tablet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prenos #Kabelka #taška #laptop

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....