Vôňa vás prezradí! Aký parfum používate, taká ste

Citrusová či korenistá? Po akej vôni siahnete a čo to o vás prezradí?

18.02.2016 11:00
májové kvetinové dekorácie - ozdobte si byt -... Foto:
Aká vôňa je tá vaša?
debata

Citrusové vône

Ste jednoznačne organizačný talent. Priatelia sa na vás vždy spoliehajú – ste jediná, ktorá myslí na to, že lyžovačku v obľúbenom penzióne si treba rezervovať už v lete. Milujete poriadok, plánovanie patrí do vášho života celkom prirodzene. A čo je skvelé – ste ranné vtáča! Keď zazvoní budík, vyskočíte z postele plná energie.

Kvetinové vône

Ruža, jasmín či ľalia – vôňa kvetov je vaším poznávacím znamením. Presne tak ako zamilované romány či pastelové farby. Ste rodená romantička a vaša viera vo veľkú lásku je nezlomná. V obliekaní uprednostňujete eleganciu, tepláky a vyzývavé šaty pre vás nie sú.

Ovocné vône

Máte plno energie, ste vždy pripravená pribehnúť, ak vás kamarátka potrebuje. Viete počúvať, aj poradiť. A čo je skvelé, milujete zábavu. Nikdy nepoviete „nie“ na pozvanie, medzi ľuďmi sa cítite ako ryba vo vode.

Korenisté vône

Tajomná a vzácna. Máte svoj štýl, ktorého sa držíte. Ste verná a priama a „sedí“ na vás prirovnanie „tichá voda brehy myje“. Nepotrebjete na seba upozorňovať, ale rozhodne nepatríte medzi „zakríknutých“ ľu­dí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #parfum #charakter

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...