Chyby pri úprave vlasov, ktoré vám pridajú roky

Nielen vrásky sa postarajú o to, že vyzeráte staršie.

17.02.2016 17:00
žena, krása, pleť, vlasy Foto:
Pozor na chyby pri úprave vlasov.
debata

Ak túžite vyzerať o čosi mladšie, nechajte si záležať aj na vašich vlasoch. Práve tie vám môžu roky šikovne ubrať ale aj naopak, pridať.

Ak nechcete, aby vám účes roky pridával, vyvarujte sa týchto chýb:

Nepravidelné strihanie

Iba pravidelný zostrih vlasov zabezpečí, že budú mať taký tvar, aký požadujete. A že zostanú zdravé. Ak návštevu kaderníka zanedbáte, vlasy budú čoraz slabšie, strih fádny a „bez života“. Raz mesačne si preto nájdite čas a zájdite do kaderníctva.

Zlý strih a styling

Strih, ktorý pristane vašej kamarátke ešte nemusí pristať aj vám. Najskôr sa poraďte s odborníkom, čo váš typ vlasov potrebuje. Vlasy ostro zastrihnuté a vyhladené, môžu niektorým ženám pridávať na prísnosti aj veku. Podobne je to s tupírovaním vlasov či veľkými vlnami. Dobre zastrihnutá ofina môže šikovne zakryť vrásky na čele a tým pádom roky ubrať.

Priveľmi blond

Blond farba vlasov je spájaná s mladosťou. Ale pozor na priveĺmi blond odtiene, pri ktorých vyzerá pleť poblednuto a nezdravo, tým pádom sú na nej viditeĺnejšie aj vrásky. Celkovo potom žena s nápadným blond odtieňom pôsobí staršie než v skutočnosti je.

Cestička na stred

Ak si vo vlasoch urobíte cestičku presne na stred, líca vám „padajú“ nadol a vy pôsobíte unavene a staršie. Len málo žien má taký typ tváre, že si takýto účes na rovných vlasoch môže s kľudným svedomím dovoliť. Cestičku si skôr učešte na jednu či druhú stranu, vlasy nechajte voľnejšie, nie prísne vyhladené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #strih #roky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....