Ako si pomôcť počas noci ku kráse?

Takto urobíte pre pleť maximum:

16.02.2016 15:00
Spánok bez šiat môže byť prospešný pre vašu... Foto:
Spánok pleti pomáha. Ako urobiť ešte o čosi viac?
debata

Vyskúšajte masku na noc

Nie, nemusíte mať strach, že si na pokožku nanesiete na noc „mastnú vrstvu“ ťažko zmývateľnej hmoty. Na trhu je dostatok masiek hydratačných, ktoré svojou jemnou textúrou pleť nielen pohladia, ale navyše aj zabezpečia, že ráno sa zobudíte ako znovuzrodená. Aspoň čo sa pleti týka.

Prezliekajte posteľnú bielizeň

Najmä ak vás trápia problémy s pleťou je žiaduce, aby ste vankúš prezliekali minimálne raz týždenne. Usídľuje sa na ňom množstvo baktérií, napríklad aj z vlasov, ktoré si neumývame každý deň a následne baktérie „šarapatia“ na našej pokožke.

Zvlhčujte vzduch

V zime pokožka trpí kvôli suchému vzduchu, ktorý máme v byte. Zriedkavé vetranie sa postará o vysušenie pokožky, ktorá je ráno povädnutá a bez života. To isté platí aj o nedostatku kyslíka. Vhodne zvolený zvlhčovač dokáže pomôcť nielen pokožke, ale zaberie aj pri problémoch s dýchaním.

Doprajte si starostlivosť

všetko chcete stihnúť rýchlo, pretože večer nemáte sily takmer nič. A to je chyba. Počas sledovania televízora si dôkladne odlíčte pleť a doprajte si jemnú masáž končekmi prstov. Nemusíte stáť v kúpeĺni pred zrkadlom, užite si ju v pohodlí obývačky. Vezmite si olej na pokožku a krúživými pohybmi masírujte tvár. Koža sa prekrví a náslene je pripravená regenerovať počas noci. A

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #noc #starostlivosť #pleť

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...