Bambucké maslo. Všetko, čo pleť potrebuje, aby bola krásna!

Niekoľko desiatok kozmetických prípravkov plných chémie môžete nahradiť 100 % prírodným produktom.

13.02.2016 17:00
pleť - pokožka - starostlivosť Foto: ,
Bambucké maslo spomaľuje tvorbu vrások na tvári aj na dekolte.
debata

Bambucké maslo pochádza z orechov afrického stromu Karité, ktorý je právom považovaný za strom života. Oživiť môže aj ženskú krásu a mladistvý vzhľad.

Vitamínová bomba

Bambucké maslo si v sebe uchováva prírodné vitamíny A a E, čo pleť pre svoju pevnosť priam žiada. Vitamín A pôsobí proti vráskam, regeneruje a vypína pokožku. S pomocou vitamínu E zas dosiahnete lepšie antioxidačné a hydratačné účinky. Pritom ide o čisto prírodnú formu oboch vitamínov, pre pleť teda najprirodzenejšiu.

Bambucké maslo na rany

Aj akné sa pred ním trasú, taktiež lišaje, prípadne iné malé poranenia aj vriedky. Bambucké maslo pleť upokojuje a lieči. Nepotrebujete žiadne drahé prípravky na vyrážky, pretože príroda vie najlepšie pomôcť pleti byť prirodzenou.

Protizápalové účinky

Je vynikajúce v prípade, že vaše telo a pokožku trápi ekzém. Jeho antibakteriálny a protizápalový účinok v kombinácii s veľmi dobrou hydratáciou vie pomôcť od množstva kožných ochorení. Prakticky sa dá povedať, že ak máte s pokožkou akýkoľvek problém, skúste ako prvé bambucké maslo. Je vcelku možné, že bude aj jediným liekom, ktorý použijete.

Vrásky preč

Množstvo anti-aging krémov je len reklamným ťahom, ale bambucké maslo má naozajstné výsledky. Jeho účinnosť je podporená mastnými kyselinami, ktoré dodávajú pokožke hebkosť aj elasticitu. Spomaľuje tvorbu vrások a to nielen na tvári, ale aj na dekolte. Zároveň pomáha pleť chrániť pred ostrým studeným počasím a tak ju udržiava dlhšie mladú.

Na strie

Obvykle sú problémom tehotných žien, ale môžu sa zjaviť aj pri športovaní, či hormonálnych problémoch. Naordinujte si na problémové partie bambucké maslo. Preniká do hlbších vrstiev pokožky a zabraňuje jej praskaniu, čo je vlastne príčina strií. Pravidelné používanie bambuckého masla vie striám spoľahlivo zabrániť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strie #pleť #pleťová maska #vrásky #antioxidanty #bambucké maslo

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....