Deväť očarujúcich lookov hviezd: Všetky majú nad 40 a takto žiaria!

Prekročili štyridsiatku, no stále vyzerajú očarujúco. Na cenách SAG Awards zabodovali aj tieto dámy.

02.02.2016 07:00
debata (2)

Sobotňajší ceremoniál vyhlásenia cien Americkej hereckej asociácie znovu otestoval schopnosti hollywoodskych herečiek zažiariť. A presviedčali o tom dámy všemožných vekových kategórií.

Jedna z najpôvabnejších žien večera Naomi...
Už samotný odtieň na šatách herečky Sofie...
+6Za voľbu šiat schytala herečka Julianne Moore...

My sme sa zamerali na zrelé ženy, ktoré aj po prekročení štyridsiatky či päťdesiatky vyzerajú famózne. Veríme, že sa inšpirujete s nami.

Kate Winslet – 40 rokov

Veľkolepá prirodzenosť - tak by sa dala nazvať... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Kate Winslet Veľkolepá prirodzenosť - tak by sa dala nazvať úprava britskej herečky Kate Winsletovej, ktorá si k sýtozeleným šatám Armani nechala upraviť účes nahladko a tvár ozdobila len minimom mejkapu. Základom bol, samozrejme, odtieň pokožky zjednotený mejkapom a podčiarkujúci svetlý tón pokožky. Pery si Winslet nechala nalíčiť telovou ružovou, v ktorej nechýbal lesk. Líčeniu očí dominovalo dokonale vytvarované obočie a tiež výraznejšie mihalnice a očná linka.

Sarah Paulson – 41 rokov

Náhdernú fuchsiovú farbu na perách predviedla... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Sarah Paulson Náhdernú fuchsiovú farbu na perách predviedla herečka Sarah Paulson, ktorá odtieň kombinovala s farebnými detailmi na šatách Armani Privé. Zvyšok líčenia zostal veľmi minimalistický. Viečka boli fixované len nahými telovými tónmi a zvýraznené boli najmä mihalnice. Skvelou bola aj voľba účesu, ulízaného bobu rozdeleného na cestičku.

Sofia Vergara – 43 rokov

Už samotný odtieň na šatách herečky Sofie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Sofia Vergara Už samotný odtieň na šatách herečky Sofie Vergara pútal pozornosť. Pery sa niesli v podobnom charaktere farby, no sýtejšej o dva odtiene a práve pery boli aj dominantou líčenia. Na očiach tentoraz nechala Vergara svojho vizážistu pracovať skôr s telovými tónmi a tiež bronzerom, keďže jej pokožka má bronzový nádych. Nechýbala maskara, výraznejšie podčiarkujúca riasy.

Naomi Watts – 47 rokov

Jedna z najpôvabnejších žien večera Naomi... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Naomi Watts Jedna z najpôvabnejších žien večera Naomi Watts. K platinovým kaderiam, ktoré boli ležérne zvlnené si nechala hviezda nalíčiť oči výraznou linkou a podčiarkla mihalnice. Skutočnou dominantou sa však stali pery v sýtom fuchsiovom odtieni. Komplex svetlej pokožky doplnili zdravíčko na lícach.

Nicole Kidman – 48 rokov

Herečku Nicole Kidmanovú často kritizujú za to,... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Nicole Kidman Herečku Nicole Kidmanovú často kritizujú za to, že svoj vzhľad vyumelkovala a doviedla do stavu neprirodzenosti. Na cenách SAG Awards však vyzerala veľmi pôvabne. Jej kaderník Italo Gregorio vytvoril nežné, no pritom pompézne vlny na koncoch plavovlasých kadier. Líčenie nebolo výrazné, skôr stavalo na bezchybnej pokožke v alabstrovej farbe. Herečka si však nechala oči zvýrazniť linkou a na viečkach bol využitý strieborný a sivý očný tieň. Pery zostali v telovej ružovej, ale nechýbal im lesk.

Viola Davis – 50 rokov

Ocenená herečka Viola Davis si nechala viečka... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Viola Davis Ocenená herečka Viola Davis si nechala viečka nalíčiť v odtieni, ktorý sa veľmi ponášal na odtieň jej šiat. Metalická textúra šminiek dodala jej očiam pompézny večerný nádych. Skvelou voľbou bol ruž vo farbe burgundského, ktorý na tmavej pokožke fungoval na jednotku. Účes bol upravený jednoducho a komfortne. Pramene lemujúce tvár boli jemne vytočené smerom von, zatiaľ čo zvyšok mikáda ležérne splýval okolo hlavy.

Demi Moore – 53 rokov

Prekvapivá úprava herečky Demi Mooreovej... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Demi Moore Prekvapivá úprava herečky Demi Mooreovej zaujala vizážistov aj kaderníkov po celom svete. Herečka si totiž k svojej županovej róbe nechala urobiť ležérny drdol, ktorý pôsobil veľmi nenútene, prekvapila aj sivými pramienkami v čiernej hrive. Kým pery nechala nalíčiť mäsovoružovým odtieňom, na viečkach bol použitý bronzový a okrový odtieň. Nechýbal výraznejší nános maskary pre dominantné riasy.

Julianne Moore – 55 rokov

Za voľbu šiat schytala herečka Julianne Moore... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Julianne Moore Za voľbu šiat schytala herečka Julianne Moore kritiku, ale jej vzhľad bol už tradične ukážkový. Ryšavka nechala vyznieť svoju svetlú pleť s dotykom ružového zdravíčka. Na viečkach bol použitý len veľmi jemný, telový tón a pery zostali v ružovej farbe, pričom im dodal vizážista lesk.

Helen Mirren – 70 rokov

Herečka Helen Mirren aj s vejárikmi vrások... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Helen Mirren Herečka Helen Mirren aj s vejárikmi vrások dokáže vždy vyraziť dych. V líčení zostáva minimalistická a ak chce zaujať, väčšinou je to o perách. Je to logické, keďže okolie očí v sedemdesiatke už silnejšie tiene často neznesie. Mirren volila tentoraz trblietavý tieň na viečkach a jemné líčenie mihalníc. Aj pery nechala v telových tónoch ružovej farby. Pleť však pôsobila rozjasnene a žiarivo. Dôvodom boli určite aj šaty, ktoré si na seba obliekla.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #krása #líčenie #Sofia Vergara #Kate Winslet #SAG Awards

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...