Luxus vo výpredaji? Máme tipy, ktoré vynosíte ešte v zimnej sezóne

Výpredajový ošiaľ dvakrát (a v niektorých prípadoch aj viackrát) ročne ovládne nielen kamenné obchody. Už aj internetové predajne bodujú s ponukou zlacnených odevov či obuvi

22.01.2016 07:00
topánky - radosť - žena - nákup Foto:
Radosť z kúskov, ktoré ste si objednali cez internet, môže navýšiť ich veľká zľava na cene.
debata

Keďže na Slovensku dostupnosť luxusných značiek nie je veľmi široká, práve internet sa stáva priestorom na to, aby si bežní slovenskí zákazníci objednávali kúsky od talianskych, franúczskych či amerických návrhárov. Niektoré internetové predajne majú v portfóliu niekoľko stoviek dizajnérskych mien. Mnohé fungujú ako digitálne concept-store obchody a okrem odevov a topánok ponúkajú aj doplnky do bytu, vône či luxusnú kozmetiku.

My sme sa už tradične pozreli na zúbok pätici najznámejších módnych stránok s ponukou luxusného tovaru pre dámy. Nasledujúce tipy sú inšpiratívne, ale ktohovie, možno nájdete niečo celkom iné. Nás zaujala najmä možnosť získať značkový odev za skutočne nízku časť jeho pôvodnej ceny.

Vlnený kabát Maje

Zlacnené zo 495 eur na 198 eur – (60 % zľava)
Predáva: Net-a-porter.com

Pletený kabát v oversized verzii bez gombíkov nie je možno kúskom na treskúcu slovenskú zimu, ale skvelo ho využijete na prelome februára a marca či začiatkom jari. Smotanová farba sa dobre kombinuje, pričom strih kabáta umožňuje nosiť ho otvorený, ale tiež prepásaný koženým opaskom.

Kabát Maje. Foto: archív portálu
Kabát Maje Kabát Maje.

Členkové čižmy Isabel Marant

Zlacnené zo 760 eur na 304 eur – (60 % zľava)
Predáva: Matchesfashion­.com

Model luxusných čižiem v čiernom vyhotovení brúsenej kože, ktoré sú ozdobený karamelovým koženým remeňom previazaným na priehlavku a okolo členka je ešte dostupný v takmer všetkých veľkostiach. Fanúšičky francúzskej nenútenosti, ktoré majú zároveň slabosť pre trošku boho-chicu, si určite prídu na svoje.

Členkové čižmy Isabel Marant. Foto: archív portálu
Členkové čižmy Isabel Marant Členkové čižmy Isabel Marant.

Bavlnené šaty Carven

Zlacnené z 280 eur na 84 eur (70 % zľava)
Predáva: Thecorner.com

Model francúzskej značky Carven zaujme svojím vzorovaním, no pritom tlmenou farebnou kombináciou. Vďaka príjemnému bavlnenému materiálu, ktorý je hrubšie tkaný, sa skvelo hodí do chladnejších dní. Šaty môžete kombinovať s hrubými punčochami a vysokými čižmami. Oceníte ich však aj počas prvých jarných týždňov.

Bavlnené šaty Carven Foto: archív portálu
Bavlnené šaty Carven Bavlnené šaty Carven

Vlnený sveter Jil Sander

Zlacnený zo 450 eur na 135 eur (70 % zľava)
Predáva: Mytheresa.com

Model vzorovaného svetra s kamuflážovým vzorom v atypickej farebnej kombinácii z dielne značky Jil Sander sa skvelo kombinuje ako súčasť ležérnej garderóby, ale zaujme aj v kombinácii s vlnenými nohavicami či sakom. Je vyrobený výlučne z vlny a hoci je jemný a tenký, zaručí aj komfort a teplo.

Vlnený sveter Jil Sander Foto: archív portálu
Vlnený sveter Jil Sander Vlnený sveter Jil Sander

Kožená semišová sukňa Topshop Unique

Zlacnená z 250 eur na 84 eur (65 % zľava)
Predáva: Topshop.com a Net-a-porter.com

Žiarivá žltá farba a luxusný materiál robí z tejto sukne s masívnymi hranatými vreckami jedinečnú súčasť šatníka. Bude sa skvelo kombinovať do chladnejších dní, ale tiež ju vynosíte na jar. Môžete ju nosiť napríklad s košeľovými blúzkami, ale tiež napríklad vlneným rolákom a kabátom, ktorý bude v rovnakej dĺžke, prípadne o kúsok dlhší.

Kožená semišová sukňa Topshop Unique. Foto: archív značky
Kožená semišová sukňa Topshop Unique Kožená semišová sukňa Topshop Unique.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #jeseň #portál #inšpirácia #výpredaj

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...