Anti-aging zbrane Francúzok? Vedia žiť aj zvádzať mužov

Inšpirujte sa životom Francúzok a roky vám zázračne ubudnú.

22.01.2016 09:00
47-slovan-3x Foto:
Francúzky a ich tajomstvá. Spoznajte ich.
debata

V ktoromkoľvek francúzskom meste natrafíte na množstvo žien, ktoré vás očaria. A keď sa s nimi spriatelíte a prezradia vám, koľko majú rokov, zostanete v nemom úžase. A nezmôžete sa na iné než: „To naozaj?“ V čom tkvie tajomstvo ich mladistvého vzhľadu? Ako bojujú proti starnutiu?

K svojim nedostatkom sa hlásia

Väčší nos, krivé zuby či vrásky okolo úst – iste, s týmito nedostatkami sa v dnešnej dobe dá celkom ľahko „zatočiť“. Ale Francúzky sa k nim priznajú a dokonca s úsmevom. Nepotrebujú byť dokonalé, aby sa páčili samé sebe. Naopak, zo svojho vzhľadu aj tak vyťažia maximum a nedostatky častokrát „povýšia“ na prednosť.

Dobre sa obliekajú

V istom veku Francúzky presne vedia, čo im „sekne“ a čo nie. Roky si neuberajú spôsobom, ktorý by ich zosmiešňoval. Pár rokov si však poľahky „odčarujú“ skvelým a mladistvým stylingom. Na ulici nestretnete „tety“ v neforemných kostýmoch, ale šik dámy, ktoré sa cítia aj vyzerajú mladistvo.

Získajú si obdiv mužov

S pribúdajúcim vekom sú Francúzky čoraz šarmantnejšie a vedia si „obtočiť“ mužov okolo prstu. Práve fakt, že muži ich „berú“ v každom veku, im dáva pocit sebavedomia. Žiaria, keď vstúpia do miestnosti a nikdy sa neschovávajú. Stačí sa pozrieť na slávne Francúzky, ktoré môžeme ozbačiť za zrelé ženy – July Delpy, Catherine Deneuve či Juliette Binoche – nikto nemá pocit, že sú staré.

Dobre sa stravujú

Vo Francúzku treba zabudnúť na maxi porcie jedla. Naopak. Treba si jedlo vychutnať v malých porciách a dopriať si oveĺa viac pôžitku z rôznych chutí. Je to v nich, vedia si povedať dosť. A nie nadarmo sa hovorí, že tvár odráža aj to, čo jeme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tajomstvo #Francúzka #anti-aging

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...