Lucia Hurajová: Slovenské ženy majú neuveriteľný vkus

Herečku Luciu Hurajovú vo výrazných magentových šatách neprehliadol na známom plese asi nik. Jej fotografie sa následne objavili takmer vo všetkých médiách. Čo si myslí o vkuse slovenských žien?

19.01.2016 13:00
debata
Herečka Lucia Hurajová v šatách, ktoré jej... Foto: ORANGE
Lucia Hurajová Herečka Lucia Hurajová v šatách, ktoré jej priviezli z Ameriky.

„Poviem jednu vec, ktorá možno prekvapí. Slovenské ženy, hoci sa občas rozpráva o tom, aký sme provinčný národ, majú neuveriteľný vkus,“ vyhlásila pre Pravda.sk Hurajová. Počas slávnostného večera, ktorý odštartoval pred niekoľkými dňami plesovú sezónu na Slovensku, vraj zostala viackrát s otvorenými ústami, keď ju očarili šaty ďalších pozvaných žien.

„Ohúrilo ma, koľko žien je ochotných investovať do večerných rób, koľko žien je odvážnych – sú schopné dať priestor domácim návrhárom,“ vysvetlila herečka. „Áno, sme možno konzervatívnejšie – potrebujeme sa viac obliekať do rób, ktoré sú možno menej vyzývavé, alebo menej odvážne v tom zmysle, že neprinášajú nejaké nové trendy, alebo extravaganciu. Sme omnoho klasickejšie, ale to vôbec nevadí,“ pokračovala Hurajová, ktorá ocenila najmä ženskosť.

Keďže časť života prežila vo Francúzsku a stále sa tam rada vracia, dokáže porovnávať. A práve Francúzsko ako mekka módy a štýlu je vraj občas trošku preceňované. „Mnohé z tých dievčat, alebo mladých žien, ktoré tam stretávam, sú krásne oblečené, sú neuveriteľne nadčasovo oblečené, ale mnohé z nich majú tendenciu potláčať svoju ženskosť,“ skonštatovala. Myslí si, že dôležité je nájsť akýsi zlatý stred – dokázať kombinovať jednoduchosť, ženskosť aj trošku sexepílu. „Ale zase to nepreháňať, neprerábať sa, nebyť otrokom plastickej chirurgie – toto je asi to, čo by som si najviac želala pre slovenské ženy. Lebo majú na to,“ vyznala sa Hurajová, ktorej večerný model na prestížny ples priniesli z Ameriky.

Ako pre Pravda.sk prezradila, po pudrových šatách, ktoré predviedla v roku 2015, mala chuť na niečo výrazné, priam disneyovsky popoluškovské. Manžel jej výber ocenil, ale ako Hurajová tvrdí, na podobný vzhľad si nepotrpí.

„Myslím si, že každý muž, ktorý vás má rád, tak vás má rád väčšinou nenamaľovanú, doma a v najväčšej prirodzenosti. Toto je pre neho taký bonus, ale v podstate to pre neho nič neznamená. A asi by som nechcela mať po boku niekoho, kto očakáva, že takto budem vyzerať každý večer,“ doplnila Hurajová s úsmevom.

Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany...
Moderátorka 16. Plesu v opere Vera Wisterová v...
+69Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #ples #elegancia #ženskosť #Lucia Hurajová

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...