Čo by si šik Francúzka na seba nedala?

Pozor! Ak sa chcete inšpirovať šik Francúzkami, týmto prešľapom sa vyhnite.

12.01.2016 11:00
žena, Paríž, šarm Foto:
Čo sa môžete naučiť od Francúzok?
debata (1)

Extrémne vysoké podpätky

Šik Francúzku neuvidíte v topánkach na 10-centimetrových podpätkoch. Uprednostňujú pohodlie, ktoré však dokáže byť takisto zvodné. Správne zvolené topánky zaujmú aj na nižšom podpätku. A počas dňa sa tak ich nositeľky cítia oveľa príjemnejšie a môžu sa spokojne usmievať na okolie.

Push-upka

Napríklad taká Charlotte Gainsbourg či Audrey Tautou rozhodne nepatria k herečkám s „napumpovaným“ poprsím, skôr naopak. Ale svoj hrudník si nijako umelo nevylepšujú. Malé prsia? Nevadí! Vo vhodne zvolených šatách vyniknú aj tie.

Roztrhané džínsy

Podľa Francúzok sa hodia skôr do Bollywoodu, ale nie na ulice Paríža. Vsádzajú na minimalizmus, nenápadné farby, kvalitné strihy a látky. A niektoré „vychytávky“, nech by boli akokoľvek módne, sa v ich skrini nikdy neobjavia.

Tašky s logom

Extrémne vidoteľné nápisy značiek či akéhokoľvek loga? Nie! Tomu sa Francúzky vyhýbajú. Milujú značky, ale stačí, ak o nich vedia ich nositeľky. Nepotrebujú do sveta vyhlasovať prostredníctvom nápisu, koľko ich nová kabelka stála. Je to nevkusné.

Viac ako tri šperky? Nie

Heslom Francúzok je striedmosť a rafinovanosť. Prísť do spoločnosti či vyjsť na ulicu s množstvom „ozdôbok“ je pre ne nezaujímavé. Nechávajú vyniknúť svojmu šarmu prípadne šatám, ktoré majú na sebe. Ak predsa len siahnu po šperkoch, vyberajú ich naozaj starostlivo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zásady #Francúzka #šik

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...