Tri večierkové variácie! Oblečte sa ako bohémka či luxusná hviezda

Sviatočná nálada kráča ruka v ruke s rozličnými večierkami. Či už vás čaká ten koncoročný, alebo silvestrovský, nasledujúca inšpirácia by vám mohla pomôcť.

18.12.2015 09:00
debata (1)

Pre fanúšičky luxusu

zväčšiť Trblietanie ide ruka v ruke s večierkovou... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Večierkový look - pre bohémku Trblietanie ide ruka v ruke s večierkovou garderóbou. Tu sme vybrali elastické šaty s jemnou drapériou, ktoré pekne vykreslia figúru. Doplňte ic výraznou kabelkou, ktorej trblietavé strapce zvýraznia dezén materiálu šiat s jemnými flitrami a zároveň budú fungovať zaujímavo aj v kombinácii so strapcovým čiernym kabátikom. Topánky ponechajte v matnej čiernej. Nebojte sa odvážnejších modelov - napríklad s remienkami okolo členku.

Pre slušné dievčatá

zväčšiť Trošku retro, trošku striedmy, trošku luxusný a... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Večierkový look - pre slušné dievčatá Trošku retro, trošku striedmy, trošku luxusný a trošku netradičný - taký je večierkový look, v ktorom sú dominantou šaty so stojačikovým golierkom a vzorom jemnej kocky. Doplniť ich môžete krásnymi lodičkami na hrubom podpätku s efektom mokasínových strapcov na prednej časti. Čierny falošný kožuch bude k tejto kombinácii ako stvorený. Namiesto čiernej kabelky skúste napríklad sivú listovku.

Pre mladú bohémku

zväčšiť Aj s nohavicami sa dá vytvoriť krásny párty... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Večierkový look - pre bohémku Aj s nohavicami sa dá vytvoriť krásny párty vzhľad. Zamatový materiál patrí medzi najnoblesnejšie. Ak ho skombinujete s dezénom čipky, výsledok bude ukážkový. Voľte napríklad pudrovú v kontraste s indigo, alebo stavte na výraznú a údernú čierno-bielu kombináciu. Ak sa nebojíte mixovať štruktúry, pridajte ešte pleteninu s kožušinou. Dôležité tiež bude, aké šperky zvolíte. Striedmosť si nájde priestor v doplnkoch - hoci tiež má istý dotyk hravosti - v tomto prípade v podobe kovových cvokov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Vianoce #párty #trend #večierok #styling #look

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...