Padajú vám vlasy? Tak sa zbavte týchto zlozvykov

Ak máte problém s padaním vlasov, zamerajte sa na svoje zlozvyky. Robíte to aj vy?

13.12.2015 11:00
vlasy, žena Foto:
Ach, tie vlasy!
debata

Cop si robíte stále na tom istom mieste? Aj to môže byť príčina toho, že vám padajú vlasy. Vy to zrejme neregistrujete, ale práve týmto spôsobom sa oslabujú korienky vlasov.

Aj nevhodné sponky, ktoré vlasy upínajú priveľmi tuho, by ste mali vyhodiť. Okrem toho, že sa vám vlasy do nich vždy zachytia a potom ich priam „vytrhnete“, sa takisto oslabujú korienky. Ak je to možné, majte vlasy pekne upravené, ale rozpustené.

Ak vlasy fénujete, nedržte fén tesne pri hlave, ale vo vzdialenosti minimálne 15 centimetrov od pokožky hlavy. Práve mokré vlasy sú veľmi citlivé a priveľmi horúcim vzduchom ich môžete poškodiť. Následne vypadnú.

Zaobstarajte si kvalitnú kefu, ktorou vlasy vždy poľahky rozšečete. Ak sa vám zvyknú vlasy zamotať, následen ich zlým česaním poškodíte, dokonca vytrhnete a ostanú vám v chumáčoch na hrebeni.

Ak máte problémy s rozčesávaním vlasov, vždy použite vhodný kondicionér, po ktorom to pôjde ľahšie. Zbytočné namáhanie a nekonečné česanie vlasom neprospieva. Takisto môžu padať vo zvýšenej miere.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #účes #cop #padanie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....