Skrášľovacie procedúry, ktoré nikdy nerobte pred rande!

Ruky preč od tváre! Starostlivosť na poslednú chvíľu by nemusela dopadnúť podľa vašich predstáv.

10.12.2015 13:00
akné, vyrážky Foto:
Čo teraz? Rande sa blíži...
debata

Depilovanie hornej pery

Akosi ste sa pozabudli a nad hornou perou sa už hlásia vyrastajúce chĺpky! Áno, nevyzerá to pekne. Ale musíte vydržať a prestať tie chĺpky sledovať. Ak idete večer von so svojím novým objavom, nechcete mať predsa na tvári červené vyrážky alebo dva začervenané prúžky ako klaun.

Krásne opálenie

Opálená pokožka je sexi. Trošku slnka v tvári by vám prospelo, zrkadlo to hovorí jasnou rečou. A tak siahnete v drogérii po prípravku, ktorý sľubuje zázraky! To môžete. Ale jeho nanášanie si rozhodne nenechajte na čas tesne pred rande. Ako by to mohlo dopadnúť? Nepekným žltým odtieňom, fľakmi či dokonca alergickou reakciou. Počkajte s touto procedúrou na obdobie, kedy by ste prípadné nedokonalosti po takomto opaľovaní prežili bez mužskej pozornosti.

Zbavovanie sa pupienkov

Uf, to nevyzerá pekne! Na brade máte vyrážku, ktorá podľa vás priam bije do očí. A, prirodzene, sa jej chcete zbaviť. Nejde to tak jednoducho ako ste si predstavovali, ale nevzdávate sa. A ako to dopadne! Z malej vyrážky je zrazu obrovská podráždená guľa na vašej brade, ktorá sa naozaj nedá nenápadne zamaskovať. A teraz je už nesoro ľutovať…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #opálenie #depilácia #vyrážky #pera

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...