Päť párty lookov podľa známych Sloveniek! Upravte sa ako ony...

Nedávna módna akcia v hlavnom meste prilákala množstvo známych žien. Ich pôvab zdôrazňovalo aj líčenie. Niektoré sme vybrali, aby sme vás inšpirovali v aktuálnej predvianočnej párty sezóne. Skúste sa inšpirovať a vyraziť na vianočný večierok či párty, ako niektorá z uvedených dám.

02.12.2015 07:00
debata

Jasmína Alagič

Nežnosť a veľmi dievčenský, mladistvý pôvab je... Foto: Fashion TV
Najlepšie looky podľa slovenských žien - párty look - Jasmína Alagič Nežnosť a veľmi dievčenský, mladistvý pôvab je devízou modelky a moderátorky módnej televízie Jasmíny Alagičovej. Na párty stavila na zdôraznenie bronzového tónu pokožky, ktorý je u nej prirozdený. Viečka sú vytieňované tak, aby zvýraznili mandľový tvar očí, nechýba očná linka, ktorá sa však nanáša akoby až od prvej tretiny línie oka smerom von a zintenzívňuje - tým sa ešte viac zdôrazňuje efekt uhrančivého pohľadu. Pery má Jasmína narúžované vo výraznej ružovej, no s matným efektom, čo celkový dojem rozumne vyvažuje.

Barbora Franeková

Bývalá Miss Slovensko, modelka a dnes tiež... Foto: Fashion TV
Najlepšie looky podľa slovenských žien - párty look - Barbora Franeková Bývalá Miss Slovensko, modelka a dnes tiež šéfredaktorka módneho magazínu Barbora Franeková predviedla jeden z najzaujímavejších lookov večera. Ako jedna z mála žien nestavila na výrazné vlny, ale práve naopak, výčes s nedbalým uzlom vlasov na temene a ofinou vyžehlenou a upravenou do čela a okolo tváre. Inšpirácia lookom Kendall Jennerovej z cien American Music Awards bola celkom zjavná, ale výsledok mimoriadne efektný. Krásne oči ešte zvýraznila hrubšia očná linka, pričom viečka boli tónované v telových odtieňoch. Prirodzenosť si zachovala Franeková aj na perách. Výraznejšie boli len líčka, ktoré definovali črty.

Simona Brnová-Slobodníková

Ležérnosť a nenútenosť je jedným z kľúčových... Foto: Fashion TV
Najlepšie looky podľa slovenských žien - párty look - Simona Brnová-Slobodníková Ležérnosť a nenútenosť je jedným z kľúčových trendov večerných úprav aktuálnej sezóny. V kombinácii s minimalistickými bielymi šatami fungovala aj u Simony Brnovej-Slobodníkovej. Bývalá vicemiss a modelka stavila na akoby jemne definované vlny v prameňoch, vlasy jej upravili na cestičku na boku hlavy, aby vynikli aj doplnky - konkrétne náušnice Dior. Aj Brnová-Slobodníková volila výraznejšiu očnú linku, pričom pohľad otvoril svetlejší tieň vo vnútorných kútikoch. Na viečkach sa dá odčítať aj platinová a hnedá farba. Pery sú v prirodzene ružovom tóne.

Silvia Kušnírová

Podnikateľka a bývalá moderátorka Silvia... Foto: Fashion TV
Najlepšie looky podľa slovenských žien - párty look - Silvia Kušnírová Podnikateľka a bývalá moderátorka Silvia Kušnírová ukazuje, aké dôležité u žien je starať sa o obočie. Či už je reč o upravenom tvare, alebo hustote či línii, ktorá lemuje nadočnicový oblúk. Obočie efektne otvára pohľad a dodáva rovnováhu okrúhlejšie tvarovaným očiam. Tie sú nalíčené len jemne, no efektne. Nechýba tenká línia a maskara na riasach, béžové a hnedé tóny v jemnej vrstve. Očarí rúž s jemným leskom a intenzívnou malinovo-červenou farbou.

Lenka Vacvalová

Moderátorka Fashion TV a herečka Lenka... Foto: Fashion TV
Najlepšie looky podľa slovenských žien - párty look - Lenka Vacvalová Moderátorka Fashion TV a herečka Lenka Vacvalová zaujala už voľbou garderóby a tentoraz jej všetko vyšlo na jednotku. Aj účes či líčenie. V duchu inšpirácie divami zlatej éry Hollywoodu stavila červenovláska na symetrické a jasne definované vlny prehodené na jednu stranu. Na viečkach sa dá odčítať jemný ružovkastý tón, pričom oči definujú čierna linka a tiež výrazné riasy, pravdepodobne umelo zahusťované. Prekvapí a pritom ohúri aj farba rúžu - výrazná fuchsia v kontraste s farbou vlasov, ale aj šiat funguje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #párty #Barbora Franeková #tipy #Simona Brnová-Slobodníková #Silvia Kušnírová #Lenka Vacvalová #Jasmína Alagič

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...