Spánok krásy! A ráno sa zobudíte nádherná

Doprajte pokožke hodiny nočnej regenerácie.

16.11.2015 15:00
spánok, spiaca žena, spať Foto:
Vyspite sa do krásy.
debata

Nielen kvôli dobrému spánku, ale aj kvôli kráse si pred spaním poriadne vyvetrajte a teplotu znížte tak, aby ste v spálni mali 18 až 20 stupňov Celzia. Pokožka počas noci dokáže prijímať viac živín aj kyslíka, tak jej doprajte aj prostredie vhodné na regeneráciu.

Ak máte pleť naozaj unavenú, na noc si doprajte bylinkový čaj, napríklad materinu dúšku, aby ste sladko zaspali. Vyhnite sa tesne pred spánkom fajčeniu aj popíjaniu alkoholu, pretože spánok by bol prerušovaný, navyše, alkohol aj dehydratuje.

Odlíčenie je samozrejmosť

Pleť nebude ráno tip-top, ak ju pred ošetrením poriadne neodlíčite. Doprajte jej aj peeling, vďaka čomu sa účinné látky z krémov a masiek do pleti dostanú lepšie. Pleť bude ráno krásne hladká.

Maska na celú noc

Ak sa ráno túžite zobudiť s naozaj žiarivou a relaxovanou pleťou, nechajte pleťovú masku pôsobiť počas noci. Nie však každá maska je na takéto použitie vhodná, vyberajte skôr také s jemnou textúrou, ktoré sa dokážu do pokožky krásne vstrebať. A vždy podľa tipu pokožky.

Nezabudnite na ruky a nohy

Aj ošetrenie chodidiel a rúk je účinné večer, pretože produkty môžete nechať pôsobiť celú noc. Pokožka na chodidlách je často tvrdá a tak jej nočná starostlivosť určite prospeje. Ku krému na nočné ošetrenie rúk a chodidiel už výrobcovia pribalujú aj špeciálne rukavice a ponožky, vďaka čomu si nezamastíste posteĺné obliečky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spánok #pleť #regenerácia #večer

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...