Sexi Portugalčanka Sara Sampaio: Jej beauty tipy pred šou Victoria's Secret

Ako sa o svoju pokožku a telo stará anjel značky Victoria's Secret?

12.11.2015 13:00
Sara Sampaio Foto: ,
Portugalská topmodelka Sara Sampaio.
debata

Portugalská modelka Sara Sampaio (24) sa tento rok predviedla počas veľkolepej šou Victoria’s Secret. Magazínu Vogue prezradila, ako sa na veĺký deň pripravovala. Aké sú jej tajomstvá krásy?

„Ako sa šou blížila, dopriala som si o čosi dlhší spánok, aby som sa zobudila naozaj oddýchnutá,“ začína rozprávať 24-ročná tmavovláska.

Modelka sara Sampaio sa predvádza na prehliadke... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Modelka sa predvádza na prehliadke Victoria´s Secret Fashion Show 2015. Modelka sara Sampaio sa predvádza na prehliadke Victoria's Secret Fashion Show 2015.

Najtvrdšia príprava v telocvični sa začala už mesiace pred šou. Sara poctivo trénovala pod dohľadom skúseného odborníka, aby boli jej nohy aj ramená dokonale vytvarované. Modelka sa spolieha najmä na pilates.

48 hodín pred šou si Sara dopriala 30 – minútové ošetrenie pleti kyslíkom, takzvanú oxigenoterapiu. „O pleť sa poctivo starám počas celého roka. Zvyčajne používam oleje na tvár a masky na báze bahna. Ale tesne pred šou si masky nedávam,“ opisuje.

Očarujúce na modelke sú aj jej husté tmavé vlasy. „Používam Pantene Pro-V šampón a kondicionér a potom si vlasy jednoducho češem kefou. Nič špeciálne s nimi nerobím, mám ich veĺmi husté,“ prezradila.

Neskoré raňajky deň pred šou pozostávali z dvoch vajíčok, zeleného džúsu, toastu s avokádovou pomazánkou a misky jahôd. „Obmedzený jedálniček je pre mňa ako mučenie. Milujem totiž najmä pizzu,“ dodala.

Počas posledných hodín pred šou si ešte stihla namiešať obľúbený proteínový nápoj. „Pol šálky jahôd, proteínový prášok z hrášku a ryže, šálka mandľového mlieka.“ Takýto nápoj zvykne modelka piť dva razy denne, pred ranným pilates tréningom a večerným cvičením.
Modelka Martha Hunt na prehliadke Victoria's...
Modelka sa predvádza na prehliadke Victoria´s...
+51Modelka Gigi Hadid sa predvádza na prehliadke...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sara Sampaio #tipy #Victoria's Secret

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...