Nočná starostlivosť pokožke prospieva. Nepodceňujte ju

Správny krém dokáže zázraky. A to nielen počas dňa. Veľmi dôležité je vybrať si aj vhodnú nočnú starostlivosť.

14.11.2015 08:00
Používanie nočných krémov pokožke prospieva. Foto:
Používanie nočných krémov pokožke prospieva.
debata

Počas noci sa pleť regeneruje a so správnym prípravkom má pokožka o niečo ľahšiu šichtu. Dôležité vitamíny, vyživujúce zložky a látky, ktoré pôsobia a prenikajú až do hĺbky sa ešte pred pár rokmi obmedzovali na pár luxusných krémov. Vedecký progres a schopnosť extrahovať výnimočné zložky či objaviť spôsoby, ako prípravok môže preniknúť do pleti čo najintenzívnejšie, však umožnilo rozmach podobných vychytávok aj u dostupnejších značiek.

V rámci nočnej starostlivosti je dnes možné riešiť viacero problémov či prekážok. Pre mastnejšiu pleť so sklonom k akné sú k dispozícii prípravky, ktoré pokožku chránia a vyhladzujú, no zároveň ju zbytočne nezaťažujú a nepremastňujú. Suchá pokožka má k dispozícii výživné a hydratačné koktejly v nočných krémoch či maskách a naprázdno neobíde ani pokožka staršia či citlivá. Stačí len správna diagnostika a potom výber prípravky.

Na trh neustále pribúdajú nové a nové. My sme pre vás vybrali tri tipy, ktoré by ste mohli skúsiť v rámci nočnej starostlivosti.

Nočný balzam Skin Perfection od L´Oreál Paris
Liftingový nočný krém Juvena Rejuvenate & Correct
+1Intenzívny hydratačný nočný krém proti známkam...

Do 10 eur

Nočný balzam Skin Perfection od L'Oreál Paris regeneruje pokožku počas noci, vyhladzuje a rozjasňuje pleť a odstraňuje známky únavy. Prieskum preukázal, že už po týždni používania vyzerá pokožka pevnejšie a hladšie, zdravšie.
Odporúčaná cena: 6,86 eur

Do 30 eur

Intenzívny hydratačný nočný krém proti známkam únavy Aqualia Therman Spa od Vichy obsahuje kyselinu hyalurónovú a termálnu vodu z Vichy. Osviežuje, posilňuje a intenzívne hydratuje. Zmierňuje vačky a kruhy pod očami. Dá sa používať aj ako maska.
Odporúčaná cena: Od 19,90 eur

Do 100 eur

Na normálnu až suchú pleť je určený liftingový nočný krém Juvena Rejuvenate & Correct, ktorý obnovuje pružnosť, pleť vypína a vyhladzuje a odstraňuje drobné nedokonalosti.
Odporúčaná cena: 85 eur (predáva sieť Fann)

Superluxusný

Nočný anti-ageingový produkt – krém Supremÿa Baume od Sisley je určený na suchú až veľmi suchú pokožku. Obsahuje patentovaný koncentrát, ktorý bojuje proti starnutiu pokožky a tiež výťažky z makadamie či oleja z lieskových orechov. Pleť vyživuje hĺbkovo, regeneruje ju a redukuje známky starnutia či únavy.
Odporúčaná cena: 549,90 (predáva Marionnaud)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #únava #pleť #pokožka #tip #krém #balzam #nočný

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...