V jesenných tónoch: 7 paletiek, s ktorými budú vaše oči dokonalé!

Jeden, dva - hoci mnoho žien používa dlhodobo len pár odtieňov farieb pri líčení očí, experimentovať niekedy treba. Alebo spojiť príjemné s užitočným.

09.10.2015 13:06
debata

Riešením môžu byť farebné paletky očných tieňov, ktoré dokážu ponúknuť zaujímavé farebné kombinácie a spolu s nimi aj tutoriály k tomu, ako jednotlivé farby používať a kombinovať. Sezóna jeseň a zima 2015 priniesla v dekoratívnej kozmetike niekoľko veľmi príťažlivých farebných mixov. My sme vybrali nasledovné:

DIOR

zväčšiť Limitovaná jesenná kolekcia oočných tieňov... Foto: archív značky
Najlepšie paletky očných tieňov - jeseň-zima 2015 Limitovaná jesenná kolekcia oočných tieňov Couture Couleurs Palette od Dior je dostuoná v troch verziách, na snímke je model Exuberante. Kombinuje teplé tóny pudrovej a hnedej s denimovou modrou či béžovou. Cena: info v predajniach alebo na webe.

SHISEIDO

zväčšiť Kozmetická značka Shiseido má paletku trojice... Foto: archív značky
paletka - oči - jeseň 2015 Kozmetická značka Shiseido má paletku trojice očných tieňov Luminizing Satin Eye Color Trio v ponuke už niekoľko sezón. Do jesenného a zimného počasia môžete vyskúšať trojicu v kolekcii Nude, kde sa nežné telové tóny kombinujú s béžovou a marhuľovou. Cena: info v sieťach parfumérií Marionnaud.

MAC

zväčšiť Šestica odtieňov v rozličných variáciách - to... Foto: archív značky
Najlepšie paletky očných tieňov - jeseň-zima 2015 Šestica odtieňov v rozličných variáciách - to je novinka MAC Holiday Kit Eyeshadow X6Compacts Enchanted Eve Eyes - súčasť predvianočnej kolekcie, ktorá sa dostane do obchodov už 1. novembra. My sme vybrali kombináciu levanduľových a fialových tónov, ktoré môžu byť vašou cestou pri experimentovaní so vzhľadom počas príprav na vianočné večierky, alebo pracovné bankety.

CHANEL

zväčšiť Značka Chanel uvádza každú sezónu niekoľko... Foto: archív značky
Najlepšie paletky očných tieňov sezóny - Značka Chanel uvádza každú sezónu niekoľko limitovaných produktov. Patrí k nim aj paletka piatich očných tieňov Les 5 Ombres de Chanel Eyeshadow Palette, ktorá spája kvinteto príťažlivých jesenných telových odtieňov. Konzistencia je matná, ale jemná, viečka zahalí do konzistentného závoja farby. Vďaka jemnosti odtieňov však nebudú pôsobiť prehnane. Cena na webe značky - 80 dolárov.

CHARLOTTE TILBURY

zväčšiť Kozmetická značka Charlotte Tilbury je na... Foto: archív značky
Najlepšie paletky očných tieňov - jeseň-zima 2015 Kozmetická značka Charlotte Tilbury je na Slovensku dostupná len online, ale jej skvelé meno v zahraničí nabáda k tomu, aby ju vyskúšali aj slovenské dámy. Kolekcia štyroch tónov Luxury Palette Color Coded Eye Shadow s názvom Fallen Angel obsahuje z tóny bronzovej, striebornej a perlovej zlatej, ktoré dopĺňa čierna. Odporúča sa líčiť aj s mokrou hubkou, aby oči dostali dramatický výraz. Cena online na webe Net-a-porter.com: 53 eur.

MAYBELLINE

zväčšiť Bohatá (až dvanásťodtieňová) paletka očných... Foto: archív značky
Najlepšie paletky očných tieňov - jeseň-zima 2015 Bohatá (až dvanásťodtieňová) paletka očných tieňov Nudes Palette od Maybelline je síce na trhu už niekoľko mesiacov, ale jej farebnicu oceníte práve v tomto období. Kombinovanie zlatistých tónov s telovými základmi dokáže vytvoriť na očiach ukážkový elegantný vzhľad, ktorý však nebude pôsobiť zbytočne prehnane. Cena: info v predajniach.

YVES SAINT LAURENT

zväčšiť Paletka Couture Palette z aktuálnej jesennej... Foto: archív značky
Najlepšie paletky očných tieňov - jeseň-zima 2015 Paletka Couture Palette z aktuálnej jesennej kolekcie kozmetickej značky Yves Saint Laurent ponúka zmes sýtych matných tónov čokoládovej, slivkovej so zlatistým metalickým odtieňom či tónom lila. Farby dodávajú očiam hĺbku a dramatický vzhľad. Cena sa v kamenných predajniach môže líšiť, na webe značky je 60 dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #oči #očné tiene #jeseň-zima 2015 #paletka

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...