Tri ľahké kroky ako rozjasniť tvár a vyzerať supersviežo

Blednutie pokožky, ale aj poveternostné podmienky jesenného počasia spôsobujú, že naša pleť tiež často vyzerá akoby práve odkvitla. Bez života, unavená, zašednutá.

11.10.2015 14:00
Rozjasnená pokožka je základ. Foto:
Rozjasnená pokožka je základ.
debata (1)

Už dlhodobo sa odborníci na vizáž snažia priniesť ženám techniky a produkty na rozjasnenie pokožky pleti. Textúry, ktoré zjednotia, no zároveň osviežia a ozdravia vzhľad. Pri súčasnom výbere to vôbec nemusí byť také náročné. A nasledujúce triky sú zaručené!

1. Správny odtieň

Dôležité je dobre zvoliť odtieň rozjasňovača či korektoru. Pre svetlejšiu pleť sa hodia skôr naružovelé tóny, pre tmavší typ pleti zlatisté odtiene.

2. Kľúčové partie

Rozjasňujúci krém by ste mali naniesť na oblasť spánkovej kosti, ktorá prirodzene odráža svetlo. Samozrejme, môžete maskovať aj kruhy pod očami. Pozor však na rozptyl – ak príliš veľa prípravku nanesiete na kruhy pod očami, akurát na ne pritiahnete pozornosť a budú vyzerať neprirodzene svetlé.

3. Rozjasňujte, rozjasňujte

Krém je dobré aplikovať aj na líniu nosa a prípadne bradu. Vizážisti často radia nevynechať ani oblasť medzi nosom a perami. Pozor však na silnú vrstvu, vklepávajte jemne a len veľmi malé množstvo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pleť #pokožka #rozjasnenie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...