Luxusný jesenný vzhľad za tisícky eur? Môžete ho zvládnuť za menej!

Kolekcia slávnych ateliérov v prípade jesenných kolekcií nešetrili inšpiráciami. A inšpirovali sa aj značky pre masu dostupnejšie.

07.10.2015 07:00
debata

My sme pre vás vybrali dva prehliadkové looky, ktoré si môžete skúsiť nakombinovať aj z ponuky dostupnej pre peňaženku slovenskej ženy. Nech sa páči, milé dámy. Kúsok Paríža či New Yorku aj do vašej skrine.

DIOR

zväčšiť Kolekcia Dior, ktorú predstavil francúzsky... Foto: SITA/AP, archív značiek
Luxus za babku - dvakrát tipy - Dior Kolekcia Dior, ktorú predstavil francúzsky módny dom v Tokiu, síce predchádzala klasickej jesennej kolekcie, ale obsahovala množstvo kúskov, ktorých aktuálnosť a trendovosť sa naplní práve v týchto dňoch. Zaujímavé je kombinovanie štruktúr a dezénov. Hra matu a lesku sa objavuje prostredníctvom flitrovaného topu a koženkových šiat, ale tiež v jednotlivých farebných odtieňoch. Zaujímavou výzvou je obuv. My sme zvolili semišovú alternatívu, ale pokiaľ sa nebojíte, choďte do lakovanej kože, aby bol diorovský look dokonalý.

RALPH LAUREN

zväčšiť Jesenná kolekcia Ralpha Laurena bola o... Foto: SITA/AP, archív značiek
Luxus za babku - dvakrát tipy - Ralph Lauren Jesenná kolekcia Ralpha Laurena bola o vrstvení, kombinovaní materiálov ako koža, vlna, kašmír či semiš a tiež tlmenej farebnosti. Kým jednotlivé kúsky tejto americkej značky by vás mohli vyjsť na tisíce eur, existuje aj dostupnejšia alternatíva. Nebojte sa farebnosť posunúť do viacerých smerov - nemusí byť monochromatická ako v prípade prehliadkového looku. Na osvieženie určite zafunguje výraznejšie štóla. Komfortné členkové čižmy vám predĺžia siluetu, ale zároveň sú ideálne aj počas pracovného dňa. Klobúk patrí medzi kľúčové doplnky sezóny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #New York #Paríž #za babku #jeseň-zima 2015

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Vdýchnite hlboko, uvoľnite stres a pocítite väčšie šťastie.
Váš cieľ je na skok od vás, preto sa teraz určite...