Shields, Hurley či Lane - ako skutočne vyzerajú ich päťdesiatročné tváre?

Narodili sa pred polstoročím a vrásky ukazujú na červených kobercoch. Ako sa vám páčia?

10.10.2015 07:00
Diane Lane Foto: ,
Herečka Diane Lane.
debata

Brooke Shields si diváci pamätajú ako krásnu predstaviteľku Emmeline z filmu Modrá lagúna (1980). Jej krásna tvár a prenikavé oči jej zabezpečili vstupenku do Hollywoodu už v rannom detstve, o ktorom sa z odstupom rokov herečka pozitívne nevyjadruje. Shields si viditeľne uchovala nad starnutím nadhľad a svoju tvár „netrápi“ umelými zákrokmi.

Herečka  Brooke Shields. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Brooke Shields Herečka Brooke Shields.

Kristin Davis preslávila rola Charlotte v slávnom seriáli Sex v meste (1998 – 2004). Tmavovlasá herečka sa síce vo filme výrazne nepresadila, spomínaný seriál jej však zaručil „doživotnú“ popularitu. Davis je typická čiernovláska s jemnou bledou pleťou, ktorá je jej devízou. Aj na jej slávnej tvári sa čas podpísal, ale seriálová hviezda necháva čas jednoducho plynúť. A vrásky prijíma tak, ako prichádzajú.

Herečka  Kristin Davis. Foto: SITA/AP, Jon Furniss
Kristin Davis Herečka Kristin Davis.

Julia Ormond je bristká herečka, ktorá v snímke Legenda o vášni (1994) poplietka hlavu Bradovi Pittovi. Na červených kobercoch ju v súčastnosti síce vidieť menej, do zabudnutia však rozhodne neupadla. Necháva vyniknúť svoj prirodzený šarm, jej najväčšou ozdobou sú krásne hnedé vlasy, ktoré roky nosí učesané rovnako. Ani ona sa za vrásky nehanbí a proti prírode nebojuje zubami-nechtami.

Herečka Julia Ormond. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Julia Ormond Herečka Julia Ormond.

Diane Lane bola v minulosti označovaná za jednu z najkrajších tvárí Hollywoodu. Roky žila po boku fešáka Christophera Lamberta, po ňom povedala „áno“ ďalšiemu hercovi, Joshovi Brolinovi. Aj toto manželstvo sa rozpadlo. Krásna hnedovláska sa so starnutím popasovala s hrdosťou, jej tvár je stále krásna, i keď ju zdobia vrásky.

Herečka  Diane Lane. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Diane Lane Herečka Diane Lane.

Modelka a herečka Elizabeth Hurley si momentálne užíva televíznu slávu vďaka seriálu The Royals. Nielen tvárou, ale aj postavou vzbudzuje závisť u svojich rovesníčok. Hoci má o poznanie menej vrások než jej slávne kolegyne, ešte stále pomyselnú hranicu „neprešvihla“ a jej tvár nevyzerá ako nehybná maska. Kráska evidentne vie, ako na to.

Herečka a modelka Elizabeth Hurley. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Elizabeth Hurley Herečka a modelka Elizabeth Hurley.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vrásky #herečky #polstoročie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...