Rande na poslednú chvíľu: Takto sa vystrojíte rýchlo a do krásy!

Ak vás čaká rande alebo dlho plánovaná večera s partnerom, prípravy často nemajú konca kraja. Lenže, dnes je čoraz bežnejšie, že dostanete pozvanie takpovediac o päť minút dvanásť.

23.09.2015 07:00
dymové líčenie Foto:
Pripravená na rýchle rande?
debata (1)

V takom prípade mnoho žien začne riešiť nielen, čo na seba, ale napríklad tiež, či sú správne oholené, či by si nemali vyfúkať vlasy, alebo absolvovať kozmetiku. Nuž, na to nebude čas, milé dámy. Takže najnutnejšie kroky, ako zvládnuť rýchle pozvanie, sú nasledovné.

1. Sprcha

Dajte si rýchlo sprchu a pokiaľ máte pocit, že to potrebujete, ohoľte si nohy. Stačí pár šikovných ťahov a je hotovo. Nevenujte sa však žiadnym iným partiám. Nohy vám zaberú len pár minút, ale ak by ste sa odhodlali na intímne holenie, mohli by ste pri tom stráviť zbytočne veľa času.

2. Mejkap

Na kompletný mejkap nie je čas. Naneste si krém, ktorý pôsobí upokojujúco na pleť a nedráždi ju. Potom pridajte krycí krém (alebo púder, ak vám to stačí), ktorý zakryje nedokonalosti – ideálne je vyberať si produkty s rozjasňujúcimi zložkami. Stavte viac na prirodzenosť než silné líčenie. Rozžiarená pleť s menej výrazným líčením určite zaujme mužov viac. Výnimkou sú pery.
Náš tip: Na pokožku naneste skrášľujúci krém proti nedokonalostiam pleti Normaderm od Vichy. pokožku hydratuje, obsahuje látky, ktoré vyrovnávajú pleť čistia a korigujú, skrýva farebné škvrny, absorbuje neželaný lesk.
Krycia báza Luminous Silk Foundation alebo púder Luminous Silk Compact od Giorgio Armani Cosmetics dokonale priľne k tvári a nezaťaží ju. Je veľmi ľahký, má skvelú kryciu schopnosť a pokožke dodá žiarivý vzhľad, no zároveň eliminuje lesklé partie v T-zóne. (kozmetika Giorgio Armani je exkluzívne v predaji v parfumérii Marionnaud Aupark)

Parfum Lanvin Eclát de Fleurs.
Trblietavý olej do vlasov Mythic Oil.
+3Rúž z kolekcie Haute Dogs by Mac. Odtieň Deep...

3. Pery

Viacero prieskumov potvrdilo, že pery sú pre mužov tá najerotickejšia časť ženského tela. A práve na ňu sa vo svojej príprave zamerajte. Pri nahom líčení viečok môžete vyskúšať dve verzie – buď stavte na matný rúž jasnej červenej farby, prípadne voľte v tónoch malinovej alebo oranžovej. Ak chcete objem pier zväčšiť leskom, vyberte si skôr jemnejšie farebné tóny. Príliš silný odtieň spoločne s lesklým povrchom by mohli pôsobiť zbytočne lascívne.
Náš tip: Rúž z kolekcie Haute Dogs od Mac v sýtej červenej farbe Deep Claret Red, prípadne lesk v jemnom ružovom odtiene Midtone Rosey Nude z rovnakej kolekcie. Pery hydratuje, vyživí, má skvelú trvácnosť a ľahko sa aplikuje.

4. Vlasy

Na umývanie, sušenie a stajlovanie nie je čas. V takom prípade pomôžu napríklad suché šampóny, tie však nemajú niektoré ženy rady pre prášok, ktorý treba z prameňov dôkladne vyčesať. Vy môžete vyskúšať napríklad zhusťujúci sprej, ktorý eliminuje mastnotu a vlasom dodá objem aj žiarivý lesk.
Náš tip: Olej do vlasov Mythic Oil od L'Oreál Professionel s trblietavými časticami. Votrite ho do prečesaných vlasov a prstami jemne prejdite po celej dĺžke. Vlasy sa nemastnia, ale vyzerajú žiarivo a voňajú.

5. Vôňa

Je mimoriadne dôležitá. Ak ide o prvé rande, nepreháňajte to. Streknite si pár kvapiek na zápästia (netrite jedno o druhé!) a pár kvapiek na obe strany krku. Parfum môžete naniesť hneď ako vyjdete zo sprchy, aby sa stihol trochu usadiť.
Náš tip: Nová kvetinová vôňa z dielne značky Lanvin pod názvom Eclát de fleurs mixuje tóny hrušky, frézie, jazmínu či ruže. Je kvetinovým koktejlom a pôsobí omamne, no zároveň nenásilne. Predáva sa v sieti Fann.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #rande #sprcha #mejkap #vlasy v zime #rúž

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...