Krása topmodelky Kate Mossovej? Toto sú jej triky

Patrí medzi najslávnejšie modelky planéty. Hoci ju často kritizujú na divoké správanie, z ktorého ju usvedčujú aj paparazzovské fotky, jej krása je tiež vzorom.

19.09.2015 08:00
debata
Topmodelka Kate Moss. Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Kate Moss Topmodelka Kate Moss.

Britská topmodelka Kate Moss má pritom niekoľko osvedčených trikov a tipov, ktoré jej pomáhajú k ukážkovému vzhľadu. Ako prezradila pred časom v magazíne Look, existuje skupinka výrobkov, bez ktorých si nedokáže predstaviť svoje fungovanie pri skrášľovacích rituáloch.

Asi neprekvapí, že pri starostlivosti o telo ospevuje Moss značku St. Tropez – je totiž jej exkluzívnou tvárou. Práve samoopaľovacia emulzia na telo aj tvár je však cestou k tomu, aby modelka mala jednoliatu a zdravo opálene pôsobiacu pokožku.

Pri líčení je minimalistka. Niekedy sa dokonca vykašle aj na kryciu bázu či púder. Takmer nikdy však na rúž. Moss používa buď svetlé hydratačné odtiene rúžov (tvrdí, že rada používa značku Rimmel London), prípadne si pridá trochu dramatickosti výraznejšími tónmi. Základom je však práve hydratácia.

Čo sa týka očí, tie má často namaľované akoby dymovo, prípadne s bronzovým nádychom. Obľúbeným prostriedkom na skrášlenie očí sú ceruzky značky Charlotte Tilbury. Modelka má vraj doma všetky dostupné odtiene.

V prípade koruny krásy nedá Kate Moss dopustiť na ochranné šampóny na farbené vlasy Kerastáse Paris. Konkrétne siaha po Chroma Captive. „Dokážu krásne zachrániť a udržať farbu,“ komentuje topmodelka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #triky #starostlivosť #Kate Moss #výrobky #tipy

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...