Biela košeľa trikrát inak - zvládnete s ňou celý deň. Takto, dámy!

Znie to celkom jednoducho, možno si niekto povie, až trošku nudne. Ale omyl! Biela košeľa by mala byť pevnou súčasťou dámskeho šatníka.

10.09.2015 11:00
debata

Jednoduchý strih, drobné detaily v podobe vrecka či zapínacieho golierika. Snehobiela farba, ktorá rozjasňuje tvár a kvalitná bavlna či hodváb, ktoré pekne obkresľujú krivky či len voľne splývajú a vyvolávajú pocit absolútneho komfortu. S bielou košeľou sa dajú v dámskom šatníku robiť zázraky.

Využiť ju dokážete na viacero príležitostí. My sme pre vás vybrali nasledovné. Veríme, že vás inšpirujeme.

Na voľné chvíle

zväčšiť Ležérnosť, trochu rebelantskej nálady aj... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
biela košeľa trikrát inak Ležérnosť, trochu rebelantskej nálady aj sexepílu - presne to sa vám podarí nadávkovať aj s kvalitnou bielou dámskou košeľou, ak ju skombinujete s džínovinou a kožou či jej imitáciou. V tomto prípade sme vybrali nekomplikovanú kombináciu spraných džínsov s populárnym efektom dotrhaných kolien. K nim pribudla motorkárska bundička, ktorá korešponduje nenásilne s členkovými sexi čižmami s vybíjaním. Kabelka celkový look zjemňuje a vyvažuje. Pôsobí nežnejšie a dievčenskejšie, čo je vhodnejšie ako zbytočne tlačiť na pílu.

Elegantná v práci

Dokonalá elegancia a štýl na pracovnú garderóbu... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
biela košeľa trikrát inak Dokonalá elegancia a štýl na pracovnú garderóbu - to je spojenie snehobielej košele s tónmi tohto roka - teda farbami marsaly a vínovej. Červenkasté tóny krásne pozdvihnú biely základ. Pohrajte sa trochu s dezénmi a vyberte si vzorované nohavice. Drobnejší, či výraznejší - podoba vzoru už zostane na vás. Kabelka tiež môže byť výraznejšia a hravejšia. Kabát v monochromatickom farebnom prevedení budete vedieť počas jesene zužitkovať na množstvo spôsobov.

Večerne noblesná

zväčšiť Klasickú bielu dámsku košeľu môžete pokojne... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
biela košeľa trikrát inak Klasickú bielu dámsku košeľu môžete pokojne zaradiť aj do spoločenského šatníka. V správnej kombinácii vynikne jej nenútenosť a čistota, no zároveň elegancia. Skúste to napríklad s plisovanou sukňou, my sme stavili na strieborný model z dielne Marks & Spencer, ale vyskúšať môžete napríklad aj výraznejšie kvetinové vzory či iné potlače. Áčkový či kruhový strih sú vítané. Doplnky voľte v tlmených farbách. Namiesto urputného ladenia sa však nebojte zaexperimentovať. Napríklad sivú a striebornú skúste nakombinovať s vyblednutým tónom zelenej. Výsledok bude na jednotku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ako sa obliecť #garderóba #styling #trikrát inak #biela košeľa

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...