Strapce sú stále v móde: Pripravte sa s nimi aj na jeseň

Už jar a leto sa nieslo v ich znamení. Ale stále neodchádzajú, skôr naopak. Strapce zostávajú v móde aj nasledujúce mesiace.

17.08.2015 10:08
debata (1)
Strapcová móda zostáva v kurze aj nasledujúcu... Foto: MANGO
Strapcová móda zostáva v kurze aj nasledujúcu sezónu. Strapcová móda zostáva v kurze aj nasledujúcu sezónu.

Výrazné zdobenie v podobe strapcových detailov, ktoré sa trasú a pracujú pri každom pohybe tela sa zapáčilo dizajnérom, ale aj nositeľkám. A výsledkom je, že aj nasledujúce mesiace sa budú niesť v znamení akejsi rozšafnosti a ležérnosti, ktorá vychádza z estetiky 70-tych rokov.

Áno, tentoraz naozaj skôr 70-tych – hoci strapce tu boli už oveľa skôr. Lenže, v kombinácii s prírodnými farebnými tónmi hnedej, okrovej, machovej či sivej a vínovej a tiež v materiálovom prevedení ako semiš či plátno sa strapce vracajú k svojej „hippies“ podobe.

Niekedy stačí, ak do šatníka pridáte len drobný detail v podobe spodného lemu na sukni či bunde, prím jednoznačne však hrajú doplnky. Či už je reč o kabelkách rozličných veľkostí, pri ktorých strapce lemujú okraje, rukoväte, alebo sú zdobným detailom v podobe prívesku. Potom sú to tiež rozličné čižmičky, členková obuv, ale tiež poltopánky mokasínového typu, kde sa strapcový detail ocitá na priehlavku.

Strapcová móda zostáva v kurze aj nasledujúcu... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Strapcová móda zostáva v kurze aj nasledujúcu sezónu. Strapcová móda zostáva v kurze aj nasledujúcu sezónu.

A nezabúdajte ani na bižutériu. Ak ste sa už plánovali strapcov vzdať, možno práve táto podoba vás osloví. Stačí minimalistický model hladkých a zaujímavo strihaných šiat a k nemu výrazné náušnice so strapcami či náhrdelník. Verte, že efekt bude uhrančivý.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #strapce #trend #semiš #jeseň 2015 #plátno

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...