Bacuľatá figúra a módne pravidlá: Tieto by ste mohli (mali) porušiť!

Plnšie krivky, väčšie bruško, masívne boky či pozadie - aj vy patríte k dámam, ktoré sa musia obzerať po odevoch v oddeleniach s nápisom XXL?

05.08.2015 12:00
debata
Výraznejších potlačí by ste sa nemali báť, ani... Foto: Mango
potlače - bacuľka - móda Výraznejších potlačí by ste sa nemali báť, ani keď máte kilá navyše.

Ak áno, je celkom možné, že ste už čítali množstvo rád, ako vašej figúre urobiť čo najväčšiu službu a zoštíhliť ju. Lenže, niektoré odporúčania a zákazy už dávno neplatia. Móda je odvážnejšia a tiež za posledné roky ukázala, že vždy záleží na správnom výbere. Takže, aké pravidlá môžete otestovať na vlastných oblinách?

Horizontálne prúžky

Zväčša sa neodporúčajú moletkám, vraj ešte viac rozšíria. Áno, opticky dokážu vodorovné pásy pridať postave pár kíl, ale uvedomte si, že to platí na konkrétne príklady. Záleží od hrúbky prúžku aj farebnej kombinácie a výsledok môže byť aj pri horizontálnom pruhovaní veľmi sexi a módny. Lepšie je napríklad vyberať si odevy, v ktorých časť postavu vykreslí. Napríklad obopnutý top s trojštvrťovými rukávikmi a k nim výraznejšiu a nadýchanú sukňu.

Veľké potlače

Aj v ich prípade platí, že opticky dokážu pridať na objemnosti. Ale pozrite sa napríklad na afroamerické ženy – aj napriek oblinám sa neboja výrazných farieb a vzorov s výraznými a veľkými potlačami. Kľúč k úspechu spočíva vo výbere vzoru. Ak sa bojíte, či ide o ten správny, stajlujte a foťte sa pred zrkadlom v kabínke. Napríklad kontrast bielej so sýtou zelenou či oranžovou znie šokujúco, ale môže vás príjemne prekvapiť.

Peplumové sukienky

Na bacuľkách vraj pridajú opticky ešte ďalšie kilá navyše. Možno. Ale čo tak skúsiť top, vestu či sako ozdobené peplumom a pridať k nemu formujúci spodný diel. Napríklad úzku tubovú sukňu ku kolenám alebo elastické džínsy. Verte, že sa za vašimi krivkami obzrie nejeden muž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #pravidlá #XXL #porušenie #bacuľka

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....