Veľké prsia, figúra á la presýpacie hodiny - máme plavky aj pre vás!

Ak patríte medzi dámy s kyprejším poprsím, ktoré potrebuje podporu, mali by ste poznať nasledujúce triky pri výbere plaviek.

23.06.2015 07:00
Postava v tvare presýpacích hodín Foto:
Postava v tvare presýpacích hodín je skvelým základom pre plavky všemožných druhov. Model na snímke Reserved.
debata (3)

Plavková móda pre dámy s bujným poprsím je bohatá a ponúka viacero možností – či už v rámci farebnosti, tvarov, alebo strihov. Dbať si ste však mali na to, aby opticky váš dekolt nadobudol čo najsúmernejšiu podobu.

V prípade žien s kyprejšími krivkami v oblasti poprsia aj bokov sa dá hovoriť o skvelom základe. Práve tu sa dá vyberať z najväčšieho okruhu plavkových možností. Ako? Čítajte…

Pre dámy s väčším poprsím platí:

  1. Mali by ste vyberať spevnené podprsenky alebo jednodielne plavky so zaväzovaním okolo krku (masívnejšie poprsie spevnia a podvihnú). Navyše zaväzovanie okolo krku opticky poprsie vytvaruje a sproporční.
  2. Predĺžené plavkové topy s hrubšími ramienkami sú vhodné pre dámy s bujným poprsím aj väčším bruškom. Opticky poprsie zjemnia a zároveň podržia
  3. Dobrá rada znie, že horný diel plaviek by nemal byť príliš vykrojený v podpazuší, vhodnejšie sú plavky, ktorých látka siaha až tesne k podpazušnej jamke. Nedochádza tak k „vylievaniu“ sa kyprých pŕs mimo plaviek, čo opticky dodáva dojem ochabnutého veľkého poprsia.
  4. Vyberajte vrchné diely so všitým košíčkom – dá väčším prsiam formu, vhodné sú penové košíčky, ale pomôže aj push-upka.
  5. Vhodný je tiež výstrih plaviek či bikín do písmena V – opticky poprsie vytvaruje do pôvabnej podoby
Vystužená podprsenka s hrubšími ramienkami na...
Vystužená podprsenka podporí bujnejšie poprsie....
+9Dvojdielne plavky s hrubšími ramienkami na...

Pri figúre v tvare presýpacích hodín:

  1. Ide pravdepodobne o najlepšiu figúru na výber plaviek. Pristane vám väčšina typov, ktoré sa nachádzajú v obchodoch.
  2. Súmerné krivky s útlejším driekom sú skrátka ideálne. Môžete si vybrať bikini so zaväzovaním, rozličné bandeau topy, alebo podprsenky s jemným zdobením a klasické nohavičky. Štíhlejšie, no tvarované dámy si môžu dovoliť aj vysoko vykrojené nohavičky na spodnom diele.
  3. Pri plnšej figúre v tvare presýpacích hodín, ktorá však nepostráda driek, sa hodí siahnuť po dvojdielnych bikinách, ale nezabúdať na spevnenie poprsia (v podobe košíčkov, prípadne hrubších ramienok okolo krku), spodný diel môže byť viac trenkový.
  4. Jednodielne plavky vyberajte také, aby ste akcentovali driek – napríklad s aranžovaným opaskom, prípadne farebným kontrastným pásom.
Dvojdielne plavky s vystuženou podprsenkou...
Jednodielne plavky F&F s výrazným kvetinovým...
+9Dvojdielne športové plavky H&M s perforovanou...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #triky #plavky #trend #krivky #tipy #venuša #leto 2015 #bujné

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....