Na leto ako stvorené! Perforované kúsky osviežia dámsky šatník

Iba nedávno sme písali o tom, aké odevy sú vhodné v horúcom počasí do pracovného prostredia. Ak vás nezväzujú prísne odevné kódy spoločnosti, môžete vyskúšať aj nasledovné.

19.06.2015 09:00
debata
Perforovaný top a sukňa v žiarivej bielej farbe... Foto: Karen Millen
perforované kúsky, móda, trend, leto 2015 Perforovaný top a sukňa v žiarivej bielej farbe sú skvelou alternatívou letnej garderóby.

Reč je o perforovaných materiáloch, ktoré sa presadili už na jar. V horúcich letných dňoch však dostávajú druhý dych. Trend, ktorý preniesol do odevov priamo z dezénov športovej obuvi napríklad americký dizajnér Alexander Wang, sa objavuje v celej garderóbe.

U dám sú to najmä topy a sukne, ktorým dominujú jemná či výraznejšia perforácia s rozličnými veľkosťami vzoru. Najčastejšie sa využíva klasický okrúhly alebo štvorcový vzor perforovania. Pri luxusnejších značkách sú to však aj laserom perforované komplikovanejšie a výraznejšie vzory – nechýbajú kvetiny, mozaiky a podobne.

zväčšiť Perforované dezény sú v kurze už nejaký ten... Foto: archív značiek, SHUTTERSTOCK koláž: Zdeno Gáfrik
perforované kúsky, móda, trend, leto 2015 Perforované dezény sú v kurze už nejaký ten mesiac. V lete ich zužitkujete azda ešte viac. Ich vzdušnosť, ale zároveň aj štýlový výsledok, ktorý s nimi dosiahnete, určite oslovia.

A v neposlednom rade sú to doplnky. Leto v perforovanej obuvi určite oceníte. Ešte viac však zabodujete s kabelkou alebo taškou, ktorá sa dá nosiť na pláž, ale napríklad aj do práce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #trend #odevy #sexi foto #leto 2015 #perforovanie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...