Leto v topoch bez rukávov. Máme 30 tipov, inšpirujte sa s nami!

Leto si žiada komfortné topy. Tie bez rukávov k nim určite patria. A ich ponuka je veľmi pestrá a uspokojí každú dámu.

11.06.2015 07:00
debata (4)

Kvetinové motívy

zväčšiť Kvetinové motívy na topoch bez rukávov sú... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
30 topov na leto 2015 - tipy - trendy - tielko - kvetinové potlače Kvetinové motívy na topoch bez rukávov sú skvelou voľbou pre dámy, ktoré potrebujú vhodnú letnú pracovnú garderóby. Skombinované s ľahkým sakom či napríklad zavinovacím svetríkom v kontrastnej farbe fungujú ukážkovo. Popri svetlejších farebných kombináciách sa objavujú aj temnejšie verzie.

Volániky

zväčšiť Volánové detaily a riasenia sa objavuje aj na... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
30 topov na leto 2015 - tipy - trendy - tielko - volány Volánové detaily a riasenia sa objavuje aj na takých kúskoch ako sú topy bez rukávov. Zväčša práve volániky naznačujú jemný rukávik, prípadne lemujú líniu pliec alebo dekoltu. Tieto kúsky skvelo fungujú s rovnými úzkymi nohavicami, ale aj denimom, či napríklad tubovými sukňami na pracovisko.

Prúžky a bodky

zväčšiť Prúžkovaný vzor je v kurze stále a podobné... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
30 topov na leto 2015 - tipy - trendy - pruhy a bodky Prúžkovaný vzor je v kurze stále a podobné platí o bodkách. Na topoch tohto leta sa pruhy objavujú vertikálne, horizontálne aj asymetricky. Popri dvojfarebnej kombinácii nechýbajú ani color-blockingové variácie. Bodky sú tradičnejšie, alebo sa objavujú v rozpitej a menej pravidelnej podobe vzore.

Flitrovaný luxus

zväčšiť Luxusné a finančne aj nákladnejšie sú topy s... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
30 topov na leto 2015 - tipy - trendy - tielko - flitre Luxusné a finančne aj nákladnejšie sú topy s výraznými flitrovanými výšivkami či dezénmi. Flitre a vyšívané vzory fungujú v kombinácii s večernou garderóbou. Či už sú to široké hodvábne nohavice presahujúce vysoké sandáliky, alebo ľahké, no noblesné a elegantné večerné sukne.

Tenké ramienka

zväčšiť Tenučké ramienka topov dokážu krásne zdôrazniť... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
30 topov na leto 2015 - tipy - trendy - tielko - tenké ramienka Tenučké ramienka topov dokážu krásne zdôrazniť líniu šije a ramien. Samozrejme, v takom prípade je skvelé, ak sa o ne staráte a máte ich spevnené. Topy s tenkými ramienkami sa skvelo kombinujú s denimom, ale tiež klasickými pracovnými nohavicami či napríklad širokými sukňovými nohavicami. Môžete k nim pridať ľahký kabátik či napríklad ľanové sako. Tenké ramienka vyzývajú skôr k ležérnejším príležitostiam. Okrem pláže ich oceníte však aj na prechádzke mestom.

Čipkovaná óda

zväčšiť Čipka, madeira, viktoriánska výšivka - topy s... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
30 topov na leto 2015 - tipy - trendy - tielko - čipka Čipka, madeira, viktoriánska výšivka - topy s ich využitím majú v letnej garderóbe čestné miesto. Podľa typu jednotlivého modelu sa vhodne dajú kombinovať na všemožné príležitosti.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #oblečenie #čipka #tipy #kvetinové vzory a potlače #pruhy #topy #leto 2015

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...