Dokonalá hriva podľa Jennifer Aniston? Hviezda odtajnila svoje triky

Herečka Jennifer Aniston patrí vo veku 46 rokov medzi najpríťažlivejšie zrelé hollywoodske dámy. Svoje triky na krásu nedávno prezradila.

14.06.2015 07:00
debata (1)
Herečka Jennifer Aniston a jej koruna krásy. Foto: SITA/AP, Vince Bucci
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston a jej koruna krásy.

Bývalá hrdinka seriálu Priatelia sa v minulosti nevyhla ani experimentom s botoxom, no posledné roky podobné zákroky celkom ignoruje. Dôraz kladie na zdravý životný štýl, šport, stravu a správnu starostlivosť.

Samozrejme, opatera hollywoodskej hviezdy o pleť zahŕňa aj luxusné neinvazívne procedúry na všemožných vychytených klinikách. A hoci o nich herečka nehovorí, asi len sotva si môžeme nahovárať, že všetko je len zásluha dobrých „krémikov“. Ale určite pomáhajú.

Pre magazín Glamour hviezda tiež prezradila, že veľký dôraz kladie na svoje vlasy. Sama si s nimi však takmer nič nerobí. „Vôbec nie som nadaná pri narábaní s kefou a fénom. Keď sa spätne obzriem na časy Rachel, nedokázala som existovať bez môjho kaderníka Chrisa McMillana. Doslova bol ku mne pripútaný,“ prezradila. Aj dnes s ním hviezda spolupracuje a dokonca sa o vlasy stará s jeho líniou vlasovej kozmetiky.

Ako kedysi prezradil práve slávny kaderník, hviezda používala aj vlasovú kozmetiku Aussie. „Milovala tú vôňu,“ vysvetlil. Dnes sa o vlasy stará hviezda s jeho prípravkami, ale tiež s luxusnou vlasovou značkou Shu Uemura, ktorú McMillan tiež využíva vo svojich salónoch.

Už niekoľko mesiacov tiež 46-ročná herečka využíva služby ďalšieho vlasového „zázraku“. Účes z nedbalých vĺn potrebuje totiž veľa výživy a ona ako riešenie odporúča vlasovú masku Living Proof Night Cap Overnight Perfector. Ide o krém, ktorý si vtiera do vlasov na noc. „Robím to raz týždenne, absorbuje sa veľmi rýchlo a nezanecháva vlasy ťažké. Ani vankúše nezašpiní,“ uviedla pre magazín.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Jennifer Aniston #Glamour #starostlivosť #Chris McMillan

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...