Pery ako kanárik! Nebojte sa farieb, vyskúšajte to takto...

Jedným z horúcich trendov letného obdobia v líčení je svieži a žiarivý rúž. Samozrejme, červená je stále v kurze, ale tentoraz boduje oranžová, koralová, fuchsiová či dokonca fialová.

04.06.2015 13:00
Nebojte sa v lete otestovať líčenie so... Foto:
Nebojte sa v lete otestovať líčenie so žiarivými a krikľavejšími perami.
debata

Na to, aby ste s podobným líčením zabodovali, treba si uvedomiť, že pery sa stávajú dominantou vašej tváre. Všetko ostatné je nalíčené veľmi jemne a prirodzene.

Výraznejšie môžete upraviť akurát obočie. Malo by byť hustejšie a plnšie, žiadna tenučká čiarka. Na dokonale nalíčené pery je dobré myslieť dopredu. Pokiaľ chcete, aby rúž dobre držal a aby váš look bol dlhotrvácny, mali by ste pery jemne premasírovať, napríklad jemnou kefkou. Odstránite tak odumreté bunky. Nasleduje nanesenie balzamu. Až po jeho vstrebaní začnite s líčením.

Pery je dobré okontúrovať, pri výraznejších odtieňoch sa tak eliminuje možnosť rozmazávania rúžu. Kedysi sa nosili kontúrky tmavšie ako rúž, potom nastúpila prirodzenosť a identické tóny kontúrovacej ceruzky aj rúžu. Najnovšie odborníci odporúčajú ceruzku na pery v tóne čo najpríbuznejšom prirodzenej farbe pier. Vynikne tak žiarivá farba.

zväčšiť Žiarivé rúže v nových aktuálnych kolekciách. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Žiarivé rúže v nových aktuálnych kolekciách. Žiarivé rúže v nových aktuálnych kolekciách.

Aplikovať rúž je dobré priamo bez štetčeka (pokiaľ si to nežiada jeho konzistencie). Ak chcete dodať perám intenzitu, nezabúdajte zopakovať nanesenie pár vrstiev rúžu, ktoré vždy medzitým fixujete jemným otlačením do obrúska. Pigmenty z rúžu zostanú na perách, nebojte sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #farba #pery #ako na to #žiarivá #krikľavá #tón

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...