Minerálny púder. Odpoveď na akné aj mini vrásky

Prírodný púder, ktorý perfektne prekryje akné, pokožku chráni a kryje aj malé vrásky? Aj taký existuje.

03.06.2015 15:00
minerálny púder Foto:
Ilustračné foto.
debata

Minerálny púder nie je žiadna novinka, používal sa už v starom Egypte. Napriek tomu sa postaral o veľký poplach v kozmetickom priemysle a robí radosť predovšetkým ženám s problematickou pleťou. Dôvod je jasný, skladá sa z prírodných ingrediencií.

Bez parafínu aj alkoholu

Ide o prášok z čistých, tých najlepších minerálnych látok a stopových prvkov ako je napríklad íl, avšak obsahuje aj magnézium, zinok, meď či vápnik. Čo našťastie neobsahuje, je silikón, alkohol, parafín alebo minerálny olej. Pravý minerálny púder by nemal obsahovať ani umelé vône či konzervačné látky.

Pre citlivú pokožku

… ako stvorený! Lebo sa jedná o stopercentný prírodný produkt bez prísad. Potešia sa mu najmä osoby s akné – dobre totiž prekryje väčšie i menšie nedostatky. Po jeho aplikácii okamžite zmiznú škvrny aj začervenanie na tvári. Ďalším plusom je, že púder neupcháva póry a vďaka zinku a horčíku, ktoré obsahuje, pokožku upokojuje.

Matná, nie cukrová

Na rozdiel od klasického púdru nebudete po jeho nanesení vyzerať ako pocukrovaná bábika, ale vaša pokožka dostane zdravý, krásny a prirodzený lesk. Je to spôsobené obsiahnutými polodrahokamami ako je turmalín či malachit.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akné #pokožka #vrásky #magnézium #minerálny púder #polodrahokam

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....