Športujte so štýlom! Tri kľúčové trendy v garderóbe pre aktívne dámy

Ak ste náhodou ešte nezačali, je ten najvyšší čas. Príprava tela do bikín sa bez športovania nezaobíde. A to zase bez štýlu!

26.05.2015 11:00
debata

Dávno sú preč tie časy, keď sa športová garderóba obmedzovala na jednu farbu, nie práve najkomfortnejšie materiály a keď ste sa v športových kúskoch odvážili ukázať tak maximálne na hodinku vo fitku.

Móda už dávno zasahuje aj do sféry aktívnych mužov a žien a snaží sa jednotlivé prvky funkčnej garderóby zároveň povýšiť aj dizajnovo. Platí to pre renomované firmy, ale aj značky, ktoré „aktívne“ odevy do svojich bežných kolekcií zaradili len nedávno. Aktuálna sezóna láka na niekoľko kľúčových trendov. A my vám ich teda odporúčame. Či už beháte, plávate, hráte squash alebo tenis, robte to štýlovo. Napríklad aj nasledovne.

Úderné farebné mixy

zväčšiť Čistota línii, údernosť farieb, nádych retra... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
športová téma - inšpirácie - leto - tri trendy Čistota línii, údernosť farieb, nádych retra miešajúci sa s futuristickými prvkami - aj tak môže vyzerať športová garderóba modernej ženy. Uplatňovanie tzv. color-blockingu, teda kombinovanie výrazných farieb, najčastejšie v pruhových a pásových kombináciach, sa osvedčilo aj pri športových odevoch. Aktuálny výber v obchodoch im žičí a vy sa môžete inšpirovať napríklad aj nasledovnými kúskami.

Pestré vzory kraľujú

zväčšiť Dlho platilo, že športové kúsky boli... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
športová téma - inšpirácie - leto - tri trendy Dlho platilo, že športové kúsky boli monochromatické, jednofarebné, často až trochu nudné. Ale tak si rozhodne dnešní dizajnéri športových značiek či firiem, ktoré do svojich kolekcií zaradili aj línie Active, nepredstavujú moderný športový odev. Výrazné vzory, či už geometrické, abstraktné, prípadne postavené na logu, alebo inšpirácii flórou a faunou sú v plnej sile prítomné aj v športovej výbave. Stačí sa po nich poobzerať. A potom vyraziť do fitka či na ihrisko!

Neónov nikdy nie je dosť

zväčšiť Neónové odtiene patria v ženskom športovom... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
športová téma - inšpirácie - leto - tri trendy Neónové odtiene patria v ženskom športovom šatníku k stáliciam. Sú funkčné, ale tiež veselé, prinášajú príjemný pocit a vašu garderóbu omladzujú. Či už sa rozhodnete pre výraznú žltú podprsenku, alebo legínsy s neónovými farbami v pestrom vzore, neurobíte krok vedľa. Niektoré kúsky, ako napríklad teplákovú mikinu, môžete pokojne zaradiť aj do svojho bežného šatníka na voľné dni. V prípade športových aktivít však dbajte na správnu a funkčnú obuv - neónové farby s reflexnými prvkami oceníte najmä pri neskorom večernom behaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #vzory #šport #trend #farby

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....