Denimové šaty trikrát inak: Vyskúšajte komfort aj štýl s džínsovinou

Máte pocit, že už ste na ne pristará? Ale vôbec nie, šaty z denimu (alebo ak chcete džínsoviny) sú späť a v kurze. A pre všetkých.

18.05.2015 07:00
debata
Ako nosiť denimové šaty? Skúste to napríklad... Foto: Miss Selfridge via PRShots.com
denimové šaty Ako nosiť denimové šaty? Skúste to napríklad takto.

V denimových šatách sa budete cítiť nesmierne pohodlne. Či už ide o klasický model z tuhšej džínsoviny, alebo bavlnené kúsky s denimovou úpravou, respektíve veľmi jemný a poddajný denim vypracovaný do rozličných strihov a tvarov – to všetko dokáže vo vašom šatníku zázraky.

Mnoho žien považuje podobné kúsky za príliš školácke, tínedžerské, ale pri správnom kombinovaní dokážete aj denimové šaty posunúť na rozličné úrovne a výsledok prekvapí nielen vás, ale aj vaše okolie.

Športový luxus

zväčšiť Denimové šaty na ramienka s výrazným zdobením v... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
denimové šaty trikrát inak Denimové šaty na ramienka s výrazným zdobením v živôtiku sú veľmi dievčenské a mladistvé. Doplniť ich môžete napríklad hodvábnym farebným bomberom a komfortnými teniskami s kvetinovým vzorom. Umocníte tak hravosť a mladistvý nádych celkového stylingu. Namiesto kabelky pridajte športovejší ruksak. Jeho kožený materiál však nebude pôsobiť príliš športovo.

Elegantná retro dáma

zväčšiť Retro atmosféru dokážete vyčarovať aj s... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
denimové šaty trikrát inak Retro atmosféru dokážete vyčarovať aj s denimovými šatami na gombíky, ktoré síce môžu na vešiaku pôsobiť beztvaro, ale budete prekvapená, ako pekne obkreslia tvary, keď si ich oblečiete. Pridajte zaujímavý opasok, napríklad aj s detailom lodného lanka a výrazné sandále na platforme. Vybrali sme model Prada, ale, samozrejme, vyberať môžete aj u finančne dostupnejších značiek. Vzorovaný detail zvieracej potlače na kabelke vytvára zaujímavý kontrast s kvetinovou potlačou na platformách. Nebojte sa toho.

Diva z prímorského letoviska

zväčšiť Tunikové šaty s denimovou úpravou sú z ľahšieho... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
denimové šaty trikrát inak Tunikové šaty s denimovou úpravou sú z ľahšieho a tenšieho materiálu a na leto budú ideálne. Skvelo s nimi dokážete pracovať aj v rámci akéhosi plážového či prímorského stylingu. Pridajte slamený klobúk, napríklad aj ozvláštnený farebnými detailmi, k nemu zaujímavé a výrazné modré sandále s dezénom hadej kože. Ortopedická podrážka je stále v kurze. Opasok môže aj nemusí byť, nebojte sa však výraznejšej bižutérie a tiež patričných farieb na nechtoch. Odporúčame odtieň z limitovanej kolekcie značky Chanel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #inšpirácia #styling #štýl #trikrát inak #denimové šaty #variácia

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...