Dámske polo tričko inak: Žiaden šport, máme 9 štýlových tipov!

Polo tričko - aj vy ste ho doposiaľ vnímali skôr ako športový kúsok v šatníku, ktorý sa hodí tak možno na golf, alebo prechádzku do lesa? Tak sa na to môžete s nami pozrieť trochu inak.

15.05.2015 07:00
debata
Polo tričká s golierikom môžu byť veľmi ženské... Foto: Land´s End via PRShots.com
Polo tričká s golierikom môžu byť veľmi ženské a moderné. Ako na to? Polo tričká s golierikom môžu byť veľmi ženské a moderné. Ako na to?

Polo tričko – aj vy ste ho doposiaľ vnímali skôr ako športový kúsok v šatníku, ktorý sa hodí tak možno na golf, alebo prechádzku do lesa? Tak sa na to môžete s nami pozrieť trochu inak.

Polo tričká si predstavujeme najčastejšie ako tričká z hutnejšej bavlny so štruktúrovaným povrchom, nechýba im golierik, manžeta na rukáve, ktorá obopne mužské bicepsy, alebo zdôrazní ženské ramená. Tí najvernejší fanúšikovia si ich s obľubou vyberajú podľa loga vyšitého pri srdci – veď ako inak ukázať, že aj do športovo vyzerajúceho kusu garderóby ste investovali desiatky, či dokonca stovky eur.

Mysleli ste si, že niečo podobné nie je vôbec pre vás? V poriadku. Ani nemusí byť. Ale formu polo trička rozhodne netreba podceňovať. Pretože ponuka obchodov, ale aj trend nasadený niektorými dizajnérskymi značkami prináša ich verzie omnoho zaujímavejšie.

zväčšiť Polo tričká s golierikom rozhodne nemusia byť... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
polo tričká - trend - polo trochu inak Polo tričká s golierikom rozhodne nemusia byť len športové kúsky vhodné tak akurát na vychádzku do detského centra alebo na golfové ihrisko.

Často ide o obmenu materiálu, ktorá celkové vyznenie tohto odevu dokáže pozmeniť – klasická hrubšia tkaná bavlna sa môže meniť za jemnú česanú, ale tiež jemné úplety, ktoré pôvabne obopnú telo. Experimentálnejší je satén, hodváb, prípadne zmesový materiál s lesklým lurexom. U niektorých značiek však nájdete aj polo tričká z čipky či kúsky, ktorých spodný lem zdobia strapce alebo dekoratívne prvky. A to už je naozaj priestor na stylingové experimenty.

Pri výbere polo trička sa nemusíte riadiť atribútami športových odevov, ale voľte podľa možnosti farebného kombinovania či strihu. Trendové sú najmä voľnejšie strihané a jemne predĺžené modely, ktoré skvelo vyzerajú s rovnými či jemne rozšírenými hladkými sukňami.

Ponuka je bohatá aj na potlače a práve tie dokážu aj najzákladnejší model posunúť na nový level. Obľúbená čiernobiela kombinácia v grafickej potlači, či napríklad kvetinové motívy, ktoré môže dopĺňať aj ručná výšivka, fantázii sa medze nekladú. Inšpirujte sa s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tip #štýl #ako ich nosiť #polo tričko #dámy

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...