Najženskejšia sukňa trikrát inak: A budete štýlová kráska

Možno máte pocit, že toto leto je najmä o dlhých sukniach, voľných strihoch a estetike 70. rokov. Ale to vôbec nemusíte brať ako jediný spôsob, ako zostať trendová.

12.05.2015 11:00
debata
Nadýchaná sukňa vo fifties duchu je na leto ako... Foto: Mohito
Nadýchaná sukňa vo fifties duchu je na leto ako stvorená. Nadýchaná sukňa vo fifties duchu je na leto ako stvorená.

S prichádzajúcim festivalom v Cannes sa núka do mysle inšpirácia v podobe estetiky Francúzskej riviéry z konca päťdesiatych rokov a začiatku 60. rokov – nadýchaných sukní, ktoré zdôrazňujú driek a pritom dokonale zahaľujú širšie boky či zadoček.

Práve tento model sa dá nosiť na niekoľko spôsobov a môžete pri ňom experimentovať, hoci veľa žien má pocit, že existuje len v striktne elegantných a uhladených verziách. O tom, že to tak nie je a že fantázii sa medze nekladú, presvedčíme snáď aj nasledujúcimi troma variáciami.

Elegantná

zväčšiť Dokonale elegantná a pripravená na spoločenskú... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nadýchaná sukňa trikrát inak - fifties štýl - riviéra Dokonale elegantná a pripravená na spoločenskú akciu? Široká kruhová sukňa bude pre vás to pravé. Môžete si zadovážiť luxusnejší model - zdobený ručne našívanou stuhou. K nej pridajte na uzemnenie čiernobiely prúžok a eleganciu budujte pelerínovým kabátikom. Doplnky sú na to, aby vyzerali luxusne a šik. So sandálikmi zdobenými koženými kvetinkami to zaručene zvládnete. Efektne ich môžete doplniť kabelkou aj náhrdelníkom so strapcami.

Ležérna

zväčšiť Najležérnejšia, ale rozhodne rovnako štýlová je... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nadýchaná sukňa trikrát inak - fifties štýl - riviéra Najležérnejšia, ale rozhodne rovnako štýlová je verzia nariasenej neoprénovej sukne v spojení s denimovou košeľou. V tomto jednoduchom looku sú to práve správne doplnky, ktoré celkový vzhľad povyšujú. Sandále na výraznej gumenej podrážke so zlatými remienkami vyzerajú skvelo a sú pohodlné. A vy sa vôbec nemusíte obávať skombinovať ich s takým netypickým kusom bižutérie ako je perličkový náhrdelník. Pridajte aj výrazné náramky a čelenku na hlavu. Uvidíte, ako vás prekvapí výsledok.

Farebne hravá

zväčšiť Ružová óda. Zdá sa vám, že priveľa ružovej môže... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nadýchaná sukňa trikrát inak - fifties štýl - riviéra Ružová óda. Zdá sa vám, že priveľa ružovej môže pôsobiť gýčovo? Určite môže, ale pri experimentovaní s odtieňmi farby a vzormi dokážete vystavať zaujímavú kombináciu. Klasický gingham vzor spojte s výrazným pruhovaným vzorom na tope a pridajte výrazný farebný kabátik. Tam sa hra so vzormi nekončí. Výrazné sandáliky potlačené kvetinami a ku nim tiež kabelka s abstrakciou. Verte, že takto budete zaručene neprehliadnuteľná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #inšpirácia #Francúzska riviéra #trikrát inak #nadýchaná sukňa #kruhová sukňa

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....