Zázračný detský púder: Viete, v čom všetkom pomôže vám?

Detský púder nemusí byť len súčasťou vašej mamičkovskej výbavy. Aj keď príde na rolu zvodnej a príťažlivej dámy, nájde si svoje uplatnenie.

16.05.2015 07:00
líčenie - triky - viečka Foto:
Pre bohatšie mihalnice či fixované líčenie tiež môžete použiť detský púder.
debata

Podľa portálu Daily Mail má obyčajný detský púder niekoľko výnimočných benefitov v prípade skrášľovania ženského tela a dá sa využiť na niekoľko spôsobov. Ako? Čítajte.

1. Proti poteniu

Púder dokáže skvelo absorbovať zápach a tiež prebytočnú vlhkosť. Aj preto sa kedysi používal ako prípravok proti poteniu. Vyskúšať to môžete aj vy, pokiaľ náhodou neviete nájsť ten správny antiperspirant. Ešte užitočnejší však bude v prípade, ak čelíte poteniu a zápachu nôh. V horúcom lete môžete trošku púdru nasypať do obuvi. Dobre absorbuje pot aj zápach.

2. Na citlivú pokožku

Upokojujúce účinky detského púdra pozná už jemná detská pokožka a vašej rozhodne neurobí zle. Môžete ho použiť napríklad na podráždenú pokožku po holení nôh či napríklad v horúcom počasí na rozpálenú a podráždenú pleť. Votrieť púder jemnými masážnymi pohybmi do popraskaných pät či lakťových kĺbov pomôže k zjemneniu kožu. Púder môžete využiť aj počas domácej voskovej depilácie. Ak ho aplikujete na nohy pred zákrokom, zabránite začervenaniu a pre pokožku bude zákrok menej bolestivý.

3. Na vlasy aj mihalnice

Ako trik na plnšie a bohatšie mihalnice bude pôsobiť vrstvička púdra pred nanesením maskary. Púder môžete použiť aj ako suchý šampón. Pridajte ho na vrchnú vrstvu vlasov smerov od korienkov a vyčesávajte ku končekom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #benefity #pleť #pokožka #využitie #púder #potenie

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...