Šesť kľúčových vzorov jari na šatách: S nimi budete určite v kurze!

Jar sa nezaobíde bez šiat. A tiež bez vzorov. Čo tak skĺbiť oboje dohromady?

15.04.2015 09:00
debata

Vzorované modely šiat na túto sezónu prinášajú návrat obľúbených potlačí, ale aj niekoľko nových či mierne posunutých podôb vzorov, na aké sme boli zvyknutí. Ktorým smerom by ste sa teda mali vydať, keď budete dopĺňať najbližšie svoj šatník?

Kvetinový vzor

Kvetinové vzory patria u žien k veľmi... Foto: Marks & Spencer
šesť kľúčových vzorov jari na šatách - kvetinové Kvetinové vzory patria u žien k veľmi obľúbeným, ale zväčša s nimi neexperimentujú na veľkých plochách. Šaty, ktoré vidíte na snímke, však určite za to stoja. Elegantný strih, ľúbivá farebná kombinácia a kvalitné vyhotovenie z nich urobia ukážkový model pracovnej garderóby. Kvetiny na šatách sa pritom dajú variovať na rôzne spôsoby. Popri výrazných a farebných, často veľmi grafických kvetoch, sú to aj abstraktnejšie, akoby rozpité vzory. Model na snímke predáva Marks & Spencer za 79,90.

Bodkované

Bodkovaný vzor si zväčša mnohí predstavujeme v... Foto: Liu Jo
šesť kľúčových vzorov jari na šatách - bodky Bodkovaný vzor si zväčša mnohí predstavujeme v geometrickom, súmernom vydaní. Bodky tejto sezóny sú však hravejšie, akoby rozpité či rozhádzané na látke. Tento dojem často umocňuje ešte materiál - či už je to šifón, hodváb, alebo aj ľan. Model na snímke predáva Liu Jo - cena na vyžiadanie v obchode.

Prúžkované

Prúžkovaný čiernobiely vzor nemusí na niekoho... Foto: Lindex
šesť kľúčových vzorov jari na šatách - prúžky Prúžkovaný čiernobiely vzor nemusí na niekoho pôsobiť inovatívne, ale o to konieckoncov ani nejde. Prúžky sú stále v kurze a v kombinácii s úpletovými džerzejovými štruktúrami tvoria nepostrádateľnú súčasť ležérnejšej ženskej garderóby - a to aj v prípade šiat. Model na snímke predáva Lindex za 34.95 eur.

Pastely s geometriou

Kombinácia pastelových vzorov a geometrických... Foto: Primark
šesť kľúčových vzorov jari na šatách - animácia, pastely Kombinácia pastelových vzorov a geometrických potlačí v nečakanom mixe učaruje určite najmä mladšej generácii žien. Šaty značky Primark na snímke doslova ponúkajú k tomu, aby ste si k nim obuli pohodlné tenisky či ploché sandálky a vyrazili na príjemnú vychádzku mestom. Cena modelu v sieti obchodov.

Retro folklór

Sedemdesiate roky ako jeden z hlavných trendov... Foto: H&M
šesť kľúčových vzorov jari na šatách - retro etno Sedemdesiate roky ako jeden z hlavných trendov tejto jari dávajú zelenú návratu výrazných vzorov s folklórnym podtextom, v ktorých sa mieša vplyv estetiky hippies, etnických potlačí a vzorov a občas tiež rozličných štruktúr či zdobných detailov s podobe strapcov, zlatých flitrov či kamienkov. Model na snímke predáva H&M za 59,99 eur.

Abstrakcia

Abstraktné vzory sú obľúbené aj preto, lebo... Foto: F&F
šesť kľúčových vzorov jari na šatách - čiernobiela abstrakcia Abstraktné vzory sú obľúbené aj preto, lebo dokážu často skryť negatíva postavy. V prípade čiernobieleho vzoru na šatách s trojštvrťovými nadýchanými rukávmi bude táto úloha určite splnená. Môžete v nich však tiež nájsť inšpiráciu na jeden z kľúčových vzorov sezóny. Model predáva F&F za 24 eur.
Abstraktné vzory sú obľúbené aj preto, lebo...
Kvetinové vzory patria u žien k veľmi...
+3Kombinácia pastelových vzorov a geometrických...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #JAR #vzory #kvety #kľúčové vzory #bodkované #prúžkované

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...